Daniela Gyorfi, indignată de reacţia preoţilor după incendiul de la Colectiv: "Nu am văzut din partea bisericilor să vină să doneze din Cutia Milei!"

Ţara este în doliu de când au murit 32 de oameni, iar alţi peste 140 sunt răniţi grav, în urma dezastrului de la Clubul Colectiv. Toţi românii sunt solidari pentru durerea părinţilor acestor copii, chiar şi vedetele.

Daniela Gyorfi a fost invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, şi a comentat pe marginea acestui subiect. Cântăreaţa a spus că este dezamăgită de faptul că biserica nu a oferit niciun ajutor pentru rudele copiilor morţi la Colectiv.

"Atunci când ai arsură pe exterior, mai scapi cum mai scapi, dar când ai arsuri în interior, e foarte greu. Este o tragedie. Puteam să fim şi noi, şi noi artiştii mergem în cluburi să cântăm. Nu există cuvinte. Toată lumea plânge. Cine a fost puternic a ieşit, cine a fost mai slab a ieşit.

Ştiţi ce nu am văzut eu şi m-a şocat? Nu am văzut din partea bisericilor să vină să doneze din Cutia Milei, pentru că tot noi punem bani acolo. Ştiţi cât de greu este în ziua de azi să îţi moară cineva? Îţi trebuiesc nişte bani, la groapă. Am văzut de la Guvern doar la 50 de milioane," 
a spus Daniela Gyorfi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii aici.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens sens dramatic acum. Adi Despot, către solistul trupei Goodbye to Gravity: "E o luptă pe viaţă şi pe moarte"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltă

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro