El a scăpat printre primii! Mărturiile CUTREMURĂTOARE ale tânărului care a publicat ultimele imagini din Clubul Colectiv

Noi mărturiile din infern! Un martor ce s-a aflat, vineri seara, la concertul morţii face dezvăluiri şocante despre tragedia din Club Colectiv. Acesta na povestit cum tot ceea ce trebuia să fie o noapte de distracţie, s-a transformat în dramă naţională.

Vlad a postat pe Internet un filmuleţ din interiorul Clubului Colectiv, în care apar imagini cu atmosfera de dinaintea izbucnirii incendiului. Martorul făcut declaraţii în exclusivitate pentru Antena Stars şi a povestit cum a decurs totul. Urmăreşte declaraţiile lui aici.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 30 de persoane au murit și alte 140 se luptă să supraviețuiască.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

Alertă în spitalele din Capitală! Ce se întâmplă la trei zile de la incendiul din clubul Colectiv!

Tragedia de la Colectiv, prin ochii medicilor şi asistentelor: "Hainele ne miroseau a fum, iar mâinile erau pline de piele arsă. O mamă m-a implorat să îi salvez fiul!"

ULTIMELE INFORMAŢII de la Spitalul de Arşi din Bucureşti. În ce stare sunt răniţii de la Colectiv

Cabral, tranșant cu vinovații de la clubul „Colectiv”: „Vreau să-i văd pedepsiți pe cei care mi-au mutilat prietenii!”

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

Asistenta eroină de la clubul Colectiv, amenințată: „I se cere să ascundă adevărul”

Lista eroilor de la Colectiv creşte! S-a oprit din drumul lui ca să salveze vieţi: "Doar cei care au văzut cu ochii lor pot înţelege ce a fost acolo!"

"Tragedia de la clubul Colectiv putea fi evitată". Cât COSTA sistemul ANTIINCENDIU care ar fi salvat viaţa celor 30 de tineri

DEZBATERE. CINE e DE VINĂ pentru tragedia din clubul „Colectiv”? Ce pedeapsă merită VINOVAŢII?

Vezi ce dietă trebuie să urmeze cei cu arsuri grave! Tratamentul lor poate dura și un an

Mama lui Alexis Matache, mesaj cutremurător, după ce fiica sa a murit: "Cu ce a greșit copilașul meu iubit si drag?"

Scene tulburătoare cu cei cinci copii care au rămas fără mamă după dezastrul de Clubul Colectiv: "Nu ne-a lăsat pe străzi, oricât de greu i-a fost!"

Informaţii de ultimă oră despre starea pacienţilor de la Spitalul Militar: "Nu se pot hrăni singuri pentru că au mâinile arse!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro