Gigi Becali, reacție șocantă la tragedia din clubul „Colectiv”: „E semn de la Dumnezeu, să învățăm din asta”!

George Becali Foto: facebook

Aflat la munte cu familia, Gigi Becali nu a știut ce s-a întâmplat în clubul Colectiv din capitală. Contactat de fanatik.ro, latifundiarul din Pipera a avut o reacție surprinzătoare și a vorbit despre nefericitul eveniment de aseară.


„Nu ştiam ce s-a întâmplat, eu sunt la munte şi nu m-am uitat la televizor. Sunt uimit, Doamne fereşte. Nu îmi vine să cred că s-a putut întâmpla o astfel de tragedie. Aştept să văd ce o să se întâmple şi o să văd cu ce o să pot ajuta când ajung în Bucureşti. Nu ştiu ce să fac”, a spus Gigi Becali pentru fanatik.ro

Omul de afaceri a criticat dur evenimentul de aseară, când 27 de tineri și-au pierdu viața și și-a cerut scuze de la rudele victimelor. Gigi Becali a declarat că este o mișcare satanică și un semn de la Dumnezeu, din care trebuie să învățăm toți:

„Eu nu vreau sa intervin, dar această tragedie m-a făcut și pe mine să mă uit la tv și să văd aceste lucruri. Eu voi comenta cum gândesc: suferința părinților care își îngroapă copiii. Mi se ridică părul și mă cutremur tot. Să fie învățare de minte la educație, că am și eu fete și să mă ierte toată lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodată. Am văzut niște filmări de la acele așa-zise spectacole. Erau lucrări demonice, se jucau cu focul și făceau mișcări satanice. Să mă ierte trupa care se promova acolo, dar ați văzut că atunci când dansau, țineau degetele lui Satan? E semnul lui, încornorarea. Copiii, săracii, nu conștientizau, ci doar conducătorii.

Fetele mele îmi spun tot timpul unde sunt, eu nu le-aș lăsa seara sau noaptea afară. Eu trebuie să știu tot timpul unde sunt. Eu nu vreau ca fetele mele să fie atrase în altă religie. Trebuie ca părinții să tragă concluzii din această tragedie: trebuie să știe unde sunt copiii lor tot timpul. Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului. Ei au vrut să distrugă tineretul, să acapareze suflete prin mișcări demonice. Asta fac cluburile alea. Să mă ierte toată lumea, dar ăsta e adevărul, îmi vine să plâng. Ăla nu era un spectacol curat, nu era lumină, ci întuneric acolo. Îmi vine să urlu! Cum să lăsăm 400 de copii să se ducă într-o mișcare satanică? E semn de la Dumnezeu să învățăm din asta.

De aia nu i-a interesat banii pe intrare, au fost alții care au vrut suflete acolo. Vinovați sunt cei care au organizat acel spectacol satanic pentru moarte. Procurorii vor intra în ei să le dea 25 de ani ca să îi învețe minte. Nu au vrut bani, au omorât suflete, să mă ierte Dumnezeu”
, a mai spus Gigi Becali în direct la Romania TV.

V.M

Citește și:

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

O vedetă din România era în clubul Colectiv când a izbucnit incendiul: "Ambulanţele erau aici, noi eram înăuntru..."

Regele Mihai, îngenunchiat de durere! Ce mesaj emoţionant a trimis rudelor tragediei din clubul Colectiv

Clipe de groză pentru Ana Pascu, şefa Federaţiei Române de Scrimă. Au venit cu toţii să-i fie alături, în bătălia pentru viaţă, dusă de băiatul ei!

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

VIDEO / Echipa de la "Mireasă pentru fiul meu", în lacrimi după tragedia din clubul Colectiv! Ce gest impresionant au făcut concurenţii!

Hocheiştii de la Sportul fac un gest de suflet pentru răniţii în incendiul produs la clubul Colectiv!

FOTO / POVESTEA CUTREMURĂTOARE a jurnalistei Teodorei Maftei, una dintre victimile tragediei din Colectiv! A suferit trei operaţii pe creier!

VIDEO EMOŢIONANT! Se zbate între viaţă şi moarte! Vocalul trupei ce cânta în Clubul Colectiv a câştigat unul dintre cele mai cunoscute concursuri muzicale

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victime

Doliu naţional timp de trei zile! Care sunt obligaţiile autorităţilor şi cetăţenilor români în această perioadă

VIDEO / IMAGINI ŞOCANTE! Cum a izbucnit incendiul din Club Colectiv? Un alt concert a avut exact acelaşi tipar!facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro