Îţi mai aminteşti de Laura, de la "Mireasă pentru fiul meu"!? După despărţirea de Viorel, iubeşte din nou

Laura, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", simte din nou fluturi în stomac. La mai bine un an de zile de la separarea de Viorel, tânăta iubeşte iar.

Imagini de la petrecerea pentru ziua de naştere a Ionelei de la "Mireasă pentru fiul meu"! Cum s-a distrat tânăra şi invitaţii ei

După ce a stat luni de zile în umbră, Laura radiază de fericire şi e foarte activă pe contul personal de socializare, acolo unde a postat recent o imagine alături de un bărbat, scrie a1.ro.

Elena de la "Mireasă pentru fiul meu", gravidă? Fosta concurentă şi-a etalat burtica într-o rochie mulată

Fără a dezvălui identitatea bărbatului cu care apare ţinându-se de mână, fosta concurentă  la "Mireasă pentru fiul meu" în cel de-al treilea sezon le-a arătat celor care-i urmăresc activitatea pe reţelele de socializare că Viorel este istorie.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

Citeşte şi:

Imagini din dormitor cu Aurel şi Valentina de la "Mireasă pentru fiul meu 5"! Ce doi îndrăgostiţi au fost surprinşi în pat

Anunțul pe care l-au făcut Elly şi Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu", la un an de relație: "Şi uite aşa am ajuns să... "

Foto: Facebook / captura Antena 1


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro