Rețetă de post! Cum faci rapid cel mai bun spanac înăbușit
Publicat pe 19.02.2018 la 13:09 Actualizat pe 19.02.2018 la 15:40
Spanacul se gătește ușor și se află printre preferințele românilor în materie de rețete de post. Această rețetă de post va fi preferata gospodinelor, mai ales că are un gust extraordinar de bun.
Spanacul se gătește ușor și se află printre preferințele românilor în materie de rețete de post. Această rețetă de post va fi preferata gospodinelor, mai ales că are un gust extraordinar de bun.
Nu trebuie să stați mult timp în bucătărie pentru a prepara spanacul înăbuşit și aveți nevoie de doar câteva câteva ingrediente.
Incearcă și: File de somon cu mix de legume şi quinoa
Aveți nevoie de:
- o legătură mare de spanac
- patru căței de usturoi
- ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare - spanac înăbuşit, reţetă de post :
Rupeți cozile de la spanac și spălați-l bine până nu mai rămane nici un fir de nisip. Se pune spanacul crud într-o tigaie, încălzită în prealabil, cu puțin ulei de măsline și doi căței de usturoi tocați.
Încearcă și: Salată de porumb copt cu rucola și avocado
Spanacul se condimentează cu sare și piper și se lasă pe foc până când se înmoaie puțin. Înainte de servire este necesar să scurgeți excesul de apă din tigaie. Poftă bună!
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.
A.C.