FOTO / Ea este cea mai frumoasă fetiţă din lume! Cum arată Anastasiya Knyazeva

+12 click pentru
galerie

FOTO / Ea este cea mai frumoasă fetiţă din lume! Cum arată Anastasiya Knyazeva © Instagram

Anastasiya Knyazeva a fost denumită "cea mai frumoasă fetiţă din lume", acum 3 ani. Timpul a trecut mai repede decât ar fi crezut, iar micuţa a crescut, transformându-se într-o adevărată domnişorică!

Anul 2017 a fost cel în care Anastasiya Knyazeva a fost numită "cea mai frumoasă fetiţă din lume". Ce-i drept, a obţinut acest titlu pe merit, deoarece, micuţa este de-o frumuseţe răpitoare.

Are ochii albaştri, părul lung, iar trăsăturile ei de păpuşică au cucerit pe toată lumea. Este activă şi pe reţelele de socializare, fiind urmărită de peste 1,4 milioane de oameni.

La vârsta de doi ani a devenit cunoscută în întreaga lume, însă a trăit ca un copil normal, nefiind înnebunită după tot ceea ce înseamnă popularitate. Mama are cu ce se mândri, povestind că de fiecare dată când iese cu Anastasiya pe stradă, lumea o opreşte pentru a-i face complimente sau pentru a sta pur şi simplu de vorbă.

Cu toate că a devenit cunoscută, domnişorica nu uită de atribuţiile ei. Merge la şcoală şi face cursuri de engleză, dans şi muzică. În momentul în care a devenit celebră, toată lumea era de părere că provine dintr-o familie de artişti sau chiar oameni de modă, însă lucrurile nu stau chiar aşa.

Mama ei este economistă, iar tatăl lucrează în industria auto. De asemenea, Anastasiya are şi un frate, care este cu şapte ani mai mare decât ea. În anul 2018, micuţa a ocupat locul 5 în clasamentul celor mai frumoşi copii din lume, potrivit presei internaţionale. A semnat contracte cu diferite case de modă şi a apărut la mai multe emisiuni Tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro