Nevasta liderului grupării "Sportivilor", bătută crunt, în public! I-au dat cu scaunul în cap şi au desfigurat-o cu pantofii

+3 click pentru
galerie

Soția unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi a fost bătută crunt, într-un restaurant, de membrii unuia dintre cele mai periculoase clanuri din București.

Nelly, soția celebrului Radu Roșca, etichetat drept liderul incontestabil al grupării Sportivilor, a fost victima unui atac extrem de brutal, produs într-un restaurant bucureștean. Potrivit unor surse din anturajul victimei, femeia (foto jos), al cărui soț se află la penitenciar, a fost invitată la o petrecere, care a avut loc într-un restaurant din sectorul 4. În timp ce se afla la masă alături de sora ei și de soția unui prieten al soțului ei, cunoscut ca Alin Pitbull, aceasta ar fi dat o dedicație pentru bărbatul ei, Radu Roșca. Atunci, aceasta ar fi fost atacată din senin de mai mulți membri ai clanului Ștoacă, atât femei cât și bărbați, care au început s-o lovească.

La un moment dat, cineva ar fi scos inclusiv un cuțit și ar fi încercat s-o înjughie, iar un alt agresor a lovit-o cu un scaun. La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, însă, în ciuda faptului că agenții au încercat să pună capăt scandalului și au folosit chiar spray-urile lacrimogene, bătăușii au continuat să-și lovească victima chiar în fața acestora. Plină de sânge, Nelly a fost, în cele din urmă, transportată la spital, cu ambele arcade sparte, iar polițiștii au deschis o anchetă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest