Tatăl lui Alin Anastasescu, îndurerat după tragedia de la Colectiv: "Ce nenorocire ne aşteaptă!"

Alin Anastasescu, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv a fost arestat în acestă seară. Tatăl lui a fost îngrpzit când a auzit de tragedie.

Alin Anastasescu, unul dintre cei trei patroni ai clubului Colectiv a fost reţinut pentru 24 de ore, în acestă seară. Alături de Costin Mincu şi Cătălin Gancea este acuzat de ucidere din culpă şi vătămare din culpă. În plus, administratorii Clubului Colectiv ar mai putea fi acuzaţi de distrugere calificată şi încălcarea legii privind calitatea în construcţii, infracţiuni pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

"El nu mai stă de multă vreme aici. Când am auzit, m-am îngrozit. am zis: 'Vai de capul nostru ce nenorocire ne aşteaptă!' Nimeni nu se gândeşte la durerea noastră"
, a declarat tatăl patronului, înainte ca acesta să fie arestat.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro