Tatăl lui Alin Anastasescu, patronul clubului Colectiv, reacţionează: "Gândiţi-vă că aveţi şi voi copii..."

Tatăl lui Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, din Capitală, a postat pe pagina unui site de socializare un mesaj.

Acesta îşi exprimă regretul pentru faptul că în clubul pe care îl deţine fiul său,  Alin Anastasescu. s-au pierdut zeci de vieţi omeneşti şi totodată cere îndurare spunând că familia lui trece prin clipe grele. “Sunt tatăl unuia din patroni, condoleanţe pentru cei morţi îmi pare foarte rău din suflet pentru ei, dar şi pentru familia mea, suntem oameni decenţi, cu venituri modeste şi trăiam aşa cum eram liniştiţi acum suntem terminaţi, gândiţi-vă că aveţi şi voi copii, iar fiul meu nu a făcut nimic cu intenţie”, au fost cuvintele tatălui lui Alin Anastasescu.

ULTIMĂ ORĂ! Durerea, de nesuportat! Scene tulburătoare la înmormântarea femeii de serviciu. Tatăl ei a leşinat

Ce a apărut pe paginile de Facebook ale lui Adrian Rugină şi Claudiu Petre, eroii de la Colectiv! Gestul emoţionant făcut de apropiaţii celor doi

Bilanţul tragediei de la clubul Colectiv se schimbă de oră la oră. Numărul celor decedaţi a ajuns la 32, iar în spitale mai sunt internate 134 de victime dintre care 88 în stare gravă.

Alin Anastasescu a fost reţinut ieri seară pentru 24 de ore.

Sursă foto Captură Rtv / Antena 1

Citeşte şi

De neînchipuit! Ce fel de toxine au inhalat tinerii în Clubul Colectiv? Ecaterina Andronescu a dat explicaţii tulburătoare

Mesajul Patriarhului Daniel pentru cei cinci copii care au rămas fără mamă: "Rugăciunea este mai mare decât moartea! Golul rămas în sufletul celor rămaşi este mai mare decât groapa!"

Ultimele aplauze pentru Vlad Ţelea! Chitaristul trupei "Goodbye to Gravity" este condus pe ultimul drum

Tragedia din Colectiv, prin ochii astrologului Cristina Demetrescu! "Băieţii din acea formaţie au făcut un sacrificiu. Erau nişte iniţiaţi!"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro