Mesajul Patriarhului Daniel pentru cei cinci copii care au rămas fără mamă: "Rugăciunea este mai mare decât moartea! Golul rămas în sufletul celor rămaşi este mai mare decât groapa!"

Maria Ion, femeia cu cinci copii, va fi condusă pe ultimul drum, iar patriarhul Daniel a ajuns la biserica Delea Veche, pentru a oficia slujba de înmormântare. Ea a decedat, vineri, în incendiul de la Clubul Colectiv.

Aceasta era în vârstă de 38 de ani şi lucra la negru în Club Colectiv pentru 100 de lei pe noapte. Coincidenţa face că tura de vineri seară nu era tura ei, ci lucra în locul unei alte colege care o sunase şi îi spusese că se simţea rău în acea seară. Citeşte declaraţiile lui aici.

EXCLUSIV! LUCRA LA NEGRU PENTRU 100 DE LEI PE SEARĂ! Mărturisirile îngrozitoare ale surorii uneia dintre victime

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

Diverse teorii au apărut despre incident, neajungându-se deocamdată la o concluzie a cauzelor pe care incendiul le-a avut.

Teoria şocantă care circulă pe internet, după tragedia din Colectiv: "Doar eu văd forma lui Iisus răstignit pe cruce?"

TEORIA ŞOCANTĂ care a ÎMPÂNZIT INTERNETUL! Incendiul de la Club Colectiv nu a fost un accident

DOVEZILE că incendiul de la Colectiv nu a fost un accident! Premoniţii, semne şi alte lucruri stranii legate de tragedia din "Clubul Morţii"

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Citeşte şi:

O tânără de la Jandarmerie, cu ochii în lacrimi după dezastrul de la Clubul Colectiv: "Un băiat m-a rugat să le spun pompierilor că prietena lui a rămas la baie, apoi l-am văzut la IML!"

GEST TULBURĂTOR pentru victimele din Colectiv! O tânără imobilizată într-un scaun cu rotile vrea să-şi doneze pielea de pe picioare: "Eu nu le folosesc"

Ea este ultima victimă a incendiului din Colectiv! Andreea Chiriac avea 28 de ani

Astăzi este marţea celor 13 înmormântări! O parte din victimele incendiului din Club Colectiv, conduse pe ultimul drum

Un tânăr de 19 ani din Sinaia se zbate între viaţă şi moarte! Primarul cere ajutor după ce băiatul a fost ars în Clubul Colectiv

Trupa Taxi, melodie în memoria victimelor incendiului din Club Colectiv! Versurile sunt tulburătoare

VIDEO / Cuvintele lui au sens dramatic acum. Adi Despot a presimţit tragedia din Colectiv? Mesajul transmis solistului trupei "Goodbye to Gravity": "O să mori cu muzica de gât"

Mihaela Rădulescu, renegată şi comentată de români! Ce a făcut la o zi după incendiul din Colectiv a stârnit revoltăfacebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro