Top 5 poziţii intime pentru grăsuţe. Încearcă-le fără ruşine!

Femeile grăsuţe au aflat secretul © Hepta

Dacă eşti mai plinuţă sau ai doar câteva kilograme în plus, nu dispera şi nu îţi pierde încrederea. Există o multitudine de pozţitii sexuale avantajoase pentru grăsuţe. 

Când vine vorba de sex, femeile grăsuţe au inhibiţii în dormitor, deoarece se simt intimidate de kilogramele în plus, însă experţii au găsit o soluţie şi pentru această problemă. 

1. Linguriţa. Această poziţie sexuală este extrem de simplă şi presupune mişcări lente şi senzaţii incredibile. Aşează-te pe partea laterală şi lasă-l pe el să facă toată treaba, pe la spate. 

2. Bărbatul peste. Foloseşte-te de o pernă şi aşeaz-o sub stomac. Încearcă să nu îţi pierzi echilibrul şi sprijină-te în coaste. 

3. Doggy style. Nu este doar poziţia preferată de bărbaţi, ci oferă o plăcere intensă şi de lungă durată şi femeilor mai plinuţe. Fiorii provin tocmai din modalitatea în care partenerul se jocă cu trupul iubitei. 

4. Femeia deasupra. Dacă simţi că nu ai chef să depui niciun efort astăzi, soluţia perfectă pentru tine este să stai deasupra, cu spatele la partener. 

5. Poziţia misionarului. Femeile plinuţe profită din plin de această poziţie, deoarece stomacul se aplatizează atunci când stau pe spate. Cu ajutorul acestei poziţii nu te poate atinge foarte mult.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.G. 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro