VIDEO / Un tânăr a murit alături de viitoarea lui soţie în infernul din Colectiv! Tatăl lui Matei Gabriel: "Viaţa noastră nu mai are rost!"

Matei Gabriel era un inginer de succes, un tânăr care se pregătea să îşi întemeieze o familie, însă flăcările l-au ucis atât pe el, cât şi pe iubita lui, Epure Anda Ioana.


Matei Gabriel a murit alături de iubita lui în incendiul de la Clubul Colectiv. Familiile tinerilor sunt îndurerate şi nu le vine să creadă că această tragedie a avut loc.

"M-a sunat un coleg de la facultate. Ne-a zis că Matei a murit. A fost cu iubita lui şi urma să se căsătorească. Din păcate, au murit împreună. Vrem să se respecte legea pentru că suntem extrem de îndureraţi. Viaţa noastră va fi grea. Ultima oară am vorbit cu el joi. Viaţa noastră nu mai are rost", a declarat tatăl lui Matei Gabriel, luni, în emisiunea "Acces Direct" de la Antena 1.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye to Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula „The day we die".  Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur, iar 31 de persoane au murit și peste 140 sunt internate în stare gravă sau critică.

A.B.

Foto: captură Antena 1

Citeşte şi:

Unul dintre patronii clubului Colectiv a fost reţinut! Amănunte din dosarul incendiului de vineri seară

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro