Gheorghe Dincă, caracterizat de fostul șef, o rudă a Alexandrei Măceșanu: „Poate, dacă nu-l concediam atunci, nu se întâmpla asta”

Gheorghe Dincă, caracterizat de fostul șef, o rudă a Alexandrei Măceșanu: „Poate, dacă nu-l concediam atunci, nu se întâmpla asta” © arhivă

Într-o zi importantă pentru ancheta de la Caracal, când criminaliștii au fost nevoiți să ia o decizie în ceea ce privește peretele proaspăt zidit din casa bărbatului, au ieșit la iveală detalii și declarații șocante. Se pare că o unchiul tatălui Alexandrei Măceșanu, Florea Cumpănașu, i-a fost șef lui Dincă în trecut. Acum, acesta a făcut dezvăluiri cutremurătoare.

Unchiul tatălui Alexandrei Măceșanu, fost ofițer, locuiește chiar lângă casa soților Măceșanu și îl știe pe Gheorghe Dincă. Florea Cumpănașu s-a ocupat de resurse umane la Unitatea Militară 01256 din Caracal, acolo unde și inculpatul a lucrat pentru o scurtă perioadă de timp, ca mecanic auto. Atunci, Gheorghe Dincă repara mașinile unității, schimba uleiul și cauciucurile.

„Nu venea la program, stătea două, trei ore, apoi își vedea de ale lui. Soția lui lucra la spital, doamna Nuți (n.red. – Elena Dincă), la recoltat probe pentru analize. La fel, stătea două-trei ore dimineața, apoi gata, liber... Nu puteai să-i faci nicio observație, că sărea la tine, trântea, înjura. Într-o zi, comandantul unității m-a întrebat: «Ce facem cu ăsta?». Și am răspuns: «Ce să facem? Nu vine la program. Nu se ține de treabă. Zic să-l dăm afară». Și l-au dat afară.”, își amintește Florea Cumpănașu despre Gheorghe Dincă, potrivit Libertatea.

După mulți ani de la concedierea lui Gheorghe Dincă, unchiului tatălui Alexandrei Măceșanu crede că soarta s-a întors împotriva familiei sale și se gândește că, dacă nu-l dădea atunci afară, poate copila nu avea să fie răpită.

“Poate, dacă nu-l concediam atunci pe Dincă, nu se întâmpla asta. Tocmai el, dintre toți oamenii, să-mi ia nepoata... Nu se lucra cu Dincă, n-avea ce să caute în unitate unul ca el, nu știa nici de șef, nici de program. L-am citit de atunci ce fel de om este. ​”, a continuat unchiul tatălui Alexandrei, conform aceleași surse.

Zi decisivă în ancheta de la Caracal

Este zi decisivă în cadrul anchetei din Caracal, acasă la Gheorghe Dincă! Criminaliștii se află din nou acolo și trebuie să ia o decizie importantă în ceea ce privește peretele proaspăt zidit din casa bărbatului.

Potrivit Antena 3, anchetatorii vor decide dacă sparg sau nu peretele proaspăt zidit din casa lui Gheorghe Dincă. Întreaga casă, dar și camera unde a fost ținută sechestrată Alexandra Măceșanu, vor fi din nou scanate. De asemenea, se anunță că inclusiv toaleta lui Gheorghe Dincă va fi analizată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro