Care este cel mai sănătos tip de pește, conform experților. Motivul pentru care trebuie consumat săptămânal
Carnea de pește este una dintre cele mai sănătoase și benefice pentru pierderea în greutate. Există multe tipuri de pește, iar despre unul dintre ele se crede că este cel mai sănătos. Iată ce recomandări fac specialiștii din acest punct de vedere.
- Ce tip de pește trebuie neapărat să consumi
- Specialiștii au făcut recomandări
Toți nutriționiștii recomandă consumul de pește, indiferent de modul în care este gătit. Carnea este foarte delicioasă și sănătoasă, iar beneficiile pentru organism sunt miraculoase.
Un tip de pește este cel mai sănătos dintre toate și are un efect incredibil în organism, dacă este consumat frecvent.
Care este cel mai sănătos tip de pește, conform experților
Peștele este unul dintre alimentele cele mai sănătoase pentru organism și este recomandat să facă parte din dieta oamenilor. Dacă nu vrei să îl gătești și vrei să economisești timp, nutriționiștii au vești bune. Se spune că cel mai sănătos tip de pește sunt sardinele, pe care cu toții le găsim în magazine.
Acestea pot fi în sos cu lămâie sau sos de roșii și pot fi consumate doar cu pâine. O conservă cu sardine este recomandat să fie consumată cel puțin o dată pe săptămână. Chiar și așa, iubitorii de pește nu trebuie să exagereze, căci acest lucru poate duce la complicații grave.
”Sardinele sunt unul dintre cei mai sănătoși pești, deoarece sunt foarte bogate în omega-3. Sunt consumate cu os, deci au calciu și, pentru că sunt atât de puține, nu sunt contaminate cu mercur”, au transmis specialiștii.
Ce beneficii au sardinele
Sardinele sunt o sursă uriașă de Omega-3, conțin calciu și există șanse foarte mici să fie contaminate cu mercur. De asemenea, conțin o cantitate mare de proteine, astfel că îmbunătățesc aspectul pielii și întăresc firul de păr.
Acest tip de pește conține o cantitate mare de vitamine, printre care Vitamina D, niacină și vitamina B12.
Sardinele sunt, de asemenea, și o sursă de minerale, benefice pentru sănătatea oaselor și a mușchilor.
Este recomandat consumul de sardine și de către persoanele care suferă de probleme cu inima, probleme ale creierului și afecțiuni ale sistemului nervos.