Cum poți să slăbești doar mâncând brânză. Sfaturile Mihaelei Bilic pentru pierderea în greutate: ”Mult și repede”
Pierderea în greutate în mod sănătos este una dintre cele mai grele sarcini, mai ales când vine vorba despre stăpânirea poftelor. Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat cum poți să slăbești doar mâncând brânză și ce tip este sănătos în acest scop.
- Cum poate să ajute brânza la slăbit
- Toate sfaturile de care ai nevoie pentru o siluetă de vis
Brânza este un aliment foarte delicios și consumat frecvent în multe combinații, însă puțini s-ar fi așteptat că poate să ajute la slăbit.
Are nutrienți benefici pentru organismul tău, care te vor ajuta să înlocuiești multe alimente pe care le consumi în mod frecvent și care aduc un aport de calorii considerabil.
Cum poate să te ajute brânza în procesul de slăbire
După cum recomandă toți specialiștii, pentru a pierde în greutate în mod sănătos, este necesar să depui efort fizic și să consumi alimente cu puține calorii.
Alimentația este foarte importantă îna cest sens, motiv pentru care trebuie să fii atent la ce adaugi în rutina ta. Brânza trebuie să facă parte neapărat din dieta ta.
Nutriționistul Mihaela Bilic a explicat cum poți folosi brânza în beneficiul tău când vine vorba de slăbit și în ce combinații poți să o consumi.
Una dintre cele mai sănătoase este brânza de vacă, pe care o poți adăuga într-o mulțime de preparate. Nutriționistul recomandă combinația de brânză cu legume pentru rezultatele dorite.
”Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede.
Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescență după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului. “Celebra” brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit!
Când spunem “brânză de vaci” ne referim la brânza proaspătă, dacă suntem români, sau la cottage cheese (perle de brânză), dacă suntem englezi. Și chiar ei, cercetători englezi, au ajuns la concluzia că folosirea produselor lactate cu zer mult (iaurt, lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire.
Studiul făcut pe două grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii, a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate. Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte
Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume- fără limită de cantitate - indiferent ce conținut de grăsime are sau care e brandul de la care provine”, a scris Mihaela Bilic pe Facebook.
Ce beneficii are brânza de vacă
Brânza de vacă este unul dintre sortimentele cu cele mai multe beneficii pentru organism. Aceasta este considerată un aliment miraculos, iar nutriționiștii au doar vești bune despre ea.
Așadar, brânza de vacă are foarte puține calorii și multe proteine, motiv pentru care este recomandată în diete.
De asemenea, îți oferă senzația de sațietate și te face să uiți cu totul de foame. În combinație cu alte alimente sănătoase, este un ajutor uriaș pentru organism și pentru lupta cu kilogramele în plus.