Ingredientul ieftin pe care trebuie să îl adaugi neapărat în borcanul cu gogoșari în oțet. Vor avea o aromă delicioasă
Sezonul preparatelor pentru toamnă se apropie. Unul dintre cele mai căutate sunt gogoșarii în oțet, o adevărată delicatesă pe care poți să o servești chiar și la finalul iernii, căci rezistă un timp record. Dacă vrei să te bucuri de un gust fabulos și o aromă deosebită, nu trebuie să uiți un ingredient important.
- Ingredientul care le dă gogoșarilor în oțet un gust deosebit
- Este ieftin și se găsește la toate piețele
Majoritatea românilor iubesc gogoșarii în oțet, mai ales în timpul iernii, când legumele proaspete sunt aproape imposibil de găsit. Așadar, aceștia nu trebuie să lipsească din cămara ta nici în acest an. Se gătesc ușor și nu ai nevoie de foarte mulți bani.
Ingredientul pe care trebuie să îl adaugi neapărat în gogoșarii cu oțet
Gogoșarii cu oțet se gătesc după o rețetă simplă, care nu necesită foarte multe ingrediente. Vestea bună este că poți să o adaptezi în funcție de propriile gusturi și să te bucuri de un preparat delicios. Dincolo de cele pe care le adaugă toată lumea, un ingredient secret este absolut necesar pentru un gust fabulos.
Mai exact, este vorba despre frunzele de țelină. Acestea se adaugă printre bucățile de gogoșari din borcan și le oferă un gust incredibil. În general, țelina are un miros și gust puternic, iar în combinație cu gogoșarii, acestea fac o echipă perfectă.
De asemenea, dacă îți dorești ca gogoșarii tăi să aibă un gust și mai puternic și ușor picant, poți să adaugi și o rădăcină de hrean, însă trebuie să ai grijă la cantitate, astfel încât aroma gogoșarilor să nu devină prea puternică.
Alte sfaturi pentru gogoșari în oțet fabuloși
Pentru a găti gogoșari în oțet delicioși, este necesar să respecți câteva sfaturi importante, astfel încât să te bucuri de un preparat exact așa cum îți dorești. Bucătarii profesioniști obișnuiesc să adauge 10 lingurițe de zahăr la câte 5 kilograme de gogoșari.
Zahărul va echilibra gustul și le va da o aromă unică. Dr asemenea, pentru ca aromele să se distribuie la toți gogoșarii în egală măsură, este recomandat ca straturile să fie despărțite de frunze de țelină, iar pe pereții borcanelor să fie așezate bucățile de hrean.