Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți! Secretul a fost dezvăluit de Chef Joseph Hadad
În sfârșit a fost dezvăluit secretul celor mai buni cartofi prăjiți! Chef Joseph Hadad a vorbit despre trucul pe care puțini îl știu. Cum poți să îi prepari la tine acasă și să îți iasă la fel de buni ca cei pe care îi servești la restaurantele preferate.
- Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți
- Secretul a fost dezvăluit de Chef Joseph Hadad
Nu este nimic mai dezamăgitor decât să faci tot efortul de a-ți face propriii cartofi prăjiți ca mai apoi să descoperi că nu mai sunt la fel de crocanți, chiar înainte de a ajunge la masă. Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți! Secretul a fost dezvăluit de Chef Joseph Hadad.
Cum faci cei mai buni cartofi prăjiți
Într-adevăr, cartofii prăjiți crocanți sunt o nebunie! O mulțime de persoane îi preferă, iar cei mai mulți copii spun despre ei că sunt mâncarea lor preferată. Dar cum faci cei mai buni cartofi prăjiți acasă?! Chef Joseph Hadad a dezvăluit secretul.
”Pentru cartofi prăjiți crocanți, o metodă bună este să fie blanșați înainte. Puneți-i în apă care fierbe pentru 3 minute, apoi lăsați-i 10 minute în apă foarte rece. După care uscați-i pe un prosop și puneți-i la prăjit în ulei. Blanșarea scoate o parte din umiditatea din cartofi, ajutând la o prăjire mai crocantă.”, a scris chef Joseph Hadad pe blogul personal.
Potrivit specialiștilor, această metodă este folosită de multe restaurante și pub-uri și este și metoda care se predă elevilor la școala de bucătărie. Se pare însă că această metodă clasică depinde în mare măsură și de cartofi. Pot fi crocanți sau mai puțin crocanți, în funcție de calitatea lor și chiar de sezon, deoarece nivelurile de amidon / zahăr ale cartofilor variază de-a lungul anului.
Sunt buni cartofii prăjiți pentru sănătate?!
Cartofii prăjiții sunt unul dintre cele mai populare garnituri ale diferitelor alimente, cum ar fi sandvișuri și burgeri. Multe restaurante care servesc cartofi prăjiți combină porții de cartofi prăjiți cu alte alimente, cum ar fi peștele prăjit sau cotleturile. Cartofii prăjiți pot fi, de asemenea, o gustare satisfăcătoare pe cont propriu.
Cartofii prăjiți conțin carbohidrați (în principal amidon), proteine din cartof și grăsimi absorbite în timpul procesului de prăjire. Produsul alimentar are și sare care conține sodiu, condiment de suprafață. Valoarea nutrițională a cartofilor prăjiți, conform USDA, este următoarea: - Energie: 196 kCal Proteine: 1,93 g Grăsimi: 13,1 g Carbohidrați: 18,5 g Fibre: 1,6 g Sodiu: 141 mg Potasiu: 401 mg Fosfor: 52 mg Vitamina C: 9,7 mg Nutrienții pe care îi obțineți din cartofi prăjiți pot varia în funcție de metoda lor de preparare. Potrivit specialiștilor, cojile de cartofi au mai mulți nutrienți, inclusiv potasiu, fibre și vitamine B, ceea ce înseamnă că un consum de cartofi prăjiți cu coajă vă poate oferi vitamine și minerale suplimentare.