Atenție!
Conținut pentru adulți!

Poziţiile care reinventează sexul! "Inelul magic", cea mai obraznică propunere pentru cupluri

Poziţiile care reinventează sexul © Foto simbol Hepta

Dacă ai parte de o partidă de sex fără puţine picanterii, pierzi toate distracţia vieţii în doi. Femeile pot atinge orgasmul mult mai repede şi mai intens dacă este "pusă la incercare" prin tot felul de poziţii sexuale noi, care ar putea reinventa amorul. Cât despre bărbaţi, cui nu i-ar plăcea puţină nebunie în pat?

Inelul magic - Inelul poate fi acţionat de oricare dintre voi. Este mai uşor decât pare, deci pregăteşte-te! Formează cu degetele un inel la baza capului penisului. Pentru ca erecţia lui să dureze mai mult şi tu să fii mai satisfăcută, menţine această poziţie în timpul actului sexual, sfătuieşte ele.ro. 

Armăsarul - După un orgasm intens, e timpul să-l tratezi şi pe el ca pe un adevărat erou în pat. Lasă-te pătrunsă de forţa lui interioară. Partenera trebuie să stea în braţele bărbatului, cu faţa, iar el s-o susţină de coapse. 

Shake-ul frenetic - Dacă vreţi să încercaţi ceva cu adevărat inedit, există shake-ul frenetic. Asta înseamnă că în timpul contactului sexual, penisul partenerului este retras, ca mai apoi să îţi provoace un mesaj clitoridian. Excitarea amândurora va atinge cote maxime. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro