VIDEO / Alături timp de 75 de ani! Paula Iacob a avut o soră de suflet! Doamna Coca, despre ultima discuţie cu ea înainte de moarte

foto: facebook

Paula Iacob a lăsat un gol imens în sufletul celor dragi odată cu dispariţia ei. Celebra avocată a lăsat în urmă o soră de suflet, care acum tot ce mai poate face este să rememoreze amintirile frumoase clădite în cei 75 de ani trăiţi împreună.

Paula Iacob a avut o soră de suflet care i-a fost alături timp de 75 de ani, pe doamna Coca. Plecarea de pe această lume a celebrei avocate i-a lăsat femeii sufletul greu.

Invitată în platoul emisiunii "Acces direct", doamna Coca a dezvăluit că Paula Iacob a fost o fire aventurieră dintotdeauna: "În tinereţea ei, Paula a alergat şi la o cursă de motociclism. Pe ascuns, ca să nu ştie părinţii ei, pentru că era periculos. Împreună, am participat la un raliu automobilist pe traseulÂ: Bucureşti, Râşnov, Vânători, Poiana Braşov. Am luat locul II pentru că ni s-a stricat maşina".

Femeia a continuat şirul amintirilor cu ochii înlăcrimaţi: "Nu eram firi asemănătoare. Ajunseserăm să învăţăm împreună pe terasa mea de acasă. Ea învăţa la o materie, eu la alta. Ne împăcam foarte bine. Paula avea un sistem nervos foarte sănătos. Ea îmi spunea să o las să doarmă 10 minute şi apoi o lua de la capăt. Fiecare ne-am pierdut părinţii şi am rămas să ne confesăm una alteia. Cel mai greu a fost ieri şi alaltăieri, când nu se mai ridica. În sinea mea, mereu am crezut că ea va vorbi la finele meu. Avea nevoie să facă o operaţie, pe care a tot amânat-o până când a dat peste ea colecistul. Nu a putut rezista la două operaţii. Îi spuneam să mai stea şi pe acasă, să se odihnească. Paulei îi plăceau dudele. În perioada dudelor, mergeam şi mâncam până ne murdăream. Chiar mă întreba de curând unde mai există dude. Când eram copii, mergeam cu bicicletele pe Lacul Morii".

Doamna Coca a dezvăluit şi ultimele discuţii avute cu celebra avocată, care, spune aceasta, părea că obosise să lupte pentru viaţa ei.

"Ultimele discuţii au fost din partea mea de a o încuraja să facă exerciţiile fizice pentru recuperare. Parcă îi era greu să o facă. Da (n.r abandonase lupta pentru viaţă)", a mărturisit doamna Coca.

A murit la 83 de ani

Paula Iacob, în vârstă de 83 ani, a ajuns, acum o lună, din nou, la spital. Celebra avocată a fost internată de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le are par să fie mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat.

Irina Loghin, mărturisiri emoţionante despre Paula Iacob: "Era mereu plină de viaţă. Dansa la petreceri până dimineaţa!"

Sursă foto Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Înmormântarea Paulei Iacob, amânată

Cel mai mare regret al Paulei Iacob: "N-am să-mi iert niciodată că... "

VIDEO / Mărturisirile cutremurătoare ale Paulei Iacob după operaţie: "Sunt săracă lipită pământului în acest moment!"

VIDEO / Mărturisirile cutremurătoare ale Paulei Iacob după operaţie: "Sunt săracă lipită pământului în acest moment!"

Aici va fi înmormântată Paula Iacob! Avem primele imagini cu mormântul avocatei!

VIDEO de senzaţie / Paula Iacob, pe motor! La 82 de ani, a oferit IMAGINILE ANULUI

Cum arăta Paula Iacob în tinereţe? Ce femeie frumoasă!

Reacţia Mariei Cârneci când a aflat că Paula Iacob a murit: "Îmi pare nespus de rău!"

De ce a ales Paula Iacob avocatura? Declaraţii incredibile despre motivul pentru care nu a ales alt drum în viaţă

Paula Iacob, viaţă de huzur! Ce a lăsat în urmă celebra avocată, în urma decesului cutremurător!

A plâns ca un copil mic, după ce a aflat că Paula Iacob a murit: "A fost ca a doua mamă pentru mine!"

VIDEO / Ultima apariţie TV a Paulei Iacob! De ce nu a vrut să mai meargă acasă

Primele declarații ale fiicei Paulei Iacob! ”S-a stins...”

A murit Paula Iacob

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro