VIDEO / Mărturisirile cutremurătoare ale Paulei Iacob după operaţie: "Sunt săracă lipită pământului în acest moment!"

Paula Iacob s-a stins din viaţa în urmă cu două zile, iar astăzi urmează să fie condusă pe ultimul drum de familie şi apropiaţi. Celebra avocată a făcut dezvăluiri cutremurătoare într-un interviu la Antena Stars.

Paula Iacob a acordat un interviu după ce s-a operat la stomac. Avocata spunea că se simţea singură şi că a trecut prin momente cumplite la spital.

"Totul ar fi fost perfect dacă mergând la doctor pentru a-mi vedea piciorul nu aş fi avut o durere bruscă la stomac cum n-am avut în viaţa mea. Era un necaz mare de tot la bilă şi dacă nu mă opera în 10 minute. mi-aţi fi adus acum flori. Eu trebuie să fac nişte exerciţii pentru a putea să umblu pentru că am avut o întrerupere a mersului care duce la situaţii foarte dificile. Eu nu am mai fost în spital de la naşterea fetiţei mele, Nu ştiam ce înseamnă spitalul. Am fost întotdeauna sănătoasă. Este extrem de important să te îngrijeşti. Viaţa e bună şi îmi lasă portiţa desxhisă ca până la sfârşit să fiu un om care ştie să muncească şi să se folosească de oamenii de lângă el. Îmi lipseşte tribunalul, îmi lipseşte prezenţa soţului meu. prezenţa fetei mele. Sunt săracă lipită pământului în acest moment!", a declarat Paula Iacob, în urmă cu ceva vreme.

Paula Iacob a stat internată în spital mai bine de o lună de zile, dar inevitabilul s-a produs. Îndrăgita avocată a murit, marţi seară, la vârsta de 83 de ani. A fost internată în spital de mai multe ori, dar de data aceasta, problemele de sănătate pe care le-a avut au fost mai serioase. De altfel, Paula Iacob nu a început anul 2015 cu dreptul. Celebra avocată a ajuns de mai multe ori la spital, după ce a fost împinsă pe stradă de un tânăr, incident în urma căruia s-a ales cu piciorul fisurat. Aceasta va fi înmormântată joi la Cimitirul Bellu.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

Soţul ei a iubit-o la nebunie! Paula Iacob a mărturisit care este secretul unei căsnicii de peste 50 de ani: "Întotdeauna m-am sfătuit cu el!"

VIDEO de senzaţie / Paula Iacob, pe motor! La 82 de ani, a oferit IMAGINILE ANULUI

Cum arăta Paula Iacob în tinereţe? Ce femeie frumoasă!

Reacţia Mariei Cârneci când a aflat că Paula Iacob a murit: "Îmi pare nespus de rău!"

De ce a ales Paula Iacob avocatura? Declaraţii incredibile despre motivul pentru care nu a ales alt drum în viaţă

Paula Iacob, viaţă de huzur! Ce a lăsat în urmă celebra avocată, în urma decesului cutremurător!

A plâns ca un copil mic, după ce a aflat că Paula Iacob a murit: "A fost ca a doua mamă pentru mine!"

VIDEO / Ultima apariţie TV a Paulei Iacob! De ce nu a vrut să mai meargă acasă

Primele declarații ale fiicei Paulei Iacob! ”S-a stins...”

A murit Paula Iacob

Irina Loghin, mărturisiri emoţionante despre Paula Iacob: "Era mereu plină de viaţă. Dansa la petreceri până dimineaţa!"

HALUCINANT! Ce se întâmplă cu bijuteriile Paulei Iacob, chiar în ziua înmormântării!

Aici va fi înmormântată Paula Iacob! Avem primele imagini cu mormântul avocatei!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro