"Barbie" de România dă lecţii de viaţă, după incendiul din Colectiv: "Nu pot să nu-mi amintesc..."

"Barbie" de România, cunoscută şi sub numele de Sabrina Fabian, a renunţat la divertisment şi a arătat că e fată serioasă.

În urma tragediei de vineri seară, "Barbie" a postat şi ea un mesaj pe facebook în care le face morală tuturor care rămân reci la tragedia întâmplată şi care nici acum nu au compasiune.

"Mă şochează indiferenţa oamenilor. Dacă şi acum înjură, când trebuie să fim uniţi şi să dăm dovadă de solidaritate şi compasiune... O, Dumnezeule! Am ajuns o naţie rece, plină de prejudecăţi şi fără inimă" Cum să spui că meritau asta pentru că erau rockeri?! Suntem fiinţe, avem familii şi prieteni, nimeni nu merita o astfel de moarte sau suferinţă. Tragedii sunt la tot pasul. Violuri, criminali în serie, atacuri teroriste, foamete. Unde e iubirea, oameni buni? Uneori tu trebuie să faci alagerile în viaţă şi acestea te definesc. Nu pot să nu îmi amintesc de tragedia din maternitatea Giuleşti unde au murit nişte îngeraşi nevinovaţi. Societatea în care trăim a devenit absolut o junglă. Bătrânii nu sunt respectaţi, tinerii nu au un viitor, iar corupţia este la tot pasul. Nu vreau să mă gândesc cum o să fie peste zece ani. Apreciez hotărârea cluburilor de a fi închise, dar asta nu o să aducă la viaţă oamenii dragi. Suferinţa din sufletele familiilor nu o sa se şteargă niciodată, asta din cauza celor care nu au prevenit acest incident. Cred că toţi avem în acest moment un gol în inimă şi cei sensibili au plâns chiar dacă nu cunoşteau victimele", a scris aceasta pe pagina ei de facebook.

Cum s-a întâmplat totul?

Club Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur.

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Surse judiciare susţin faptul că dosarul deschis de Parchetul Tribunalului Bucureşti ar putea fi preluat de procurorii de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

VEZI AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE INCENDIUL DE LA CLUB COLECTIV

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:


Adolescentul de 15 ani mort în incendiul din Colectiv şi a dat ultima suflare in bratele mamei sale. Ultimele cuvinte sunt cutremurătoare: "Mamă, te iubesc, dar..."

Momentul de reculegere în care va sta toată capitala! Unde trebuie să fii?

FOTO / De ce a ars atât de usor clubul Colectiv? Iată explicația chiar din fotografiile de la renovarea ce a avut loc în anul 2013

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

VIDEO / GREU DE PRIVIT! Imaginile groazei din interiorul clubului incendiat

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! DELIA şi LORA nu mai vor să cânte! Mulţi alţi artişti au luat această decizie

Ținută surprinzătoare a Andreei Berecleanu. Cum a apărut la TV, în semn de SOLIDARITATE cu VICTIMELE tragediei din COLECTIV


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro