Cel mai solid cuplu de peste Ocean s-a destrămat! Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează!

După ce presa de peste Ocean a anunţat că Angelina Jolie și Brad Pitt nu mai găsesc nicio cale de mijloc, se pare că cei doi vor să divorţeze.

Brad Pitt are părul alb în cap! Cât timp a trecut până ce râvnitul actor a ajuns aşa?

Încă de anul trecut, Angelina Jolie şi Brad Pitt nu se mai înţeleg, deoarece au fost surprinși de paparazzi în timp ce purtau o discuţie aprinsă pe balconul unui hotel din Sydney. Se pare că actriţa le-ar fi spus apropiaţilor că e hotărâtă să bage divorț pentru că nu mai e fericită lângă soţul ei.

Brad şi Angelina Jolie, la un pas de divorţ! Actorul îi reproşează soţiei sale că este prea slabă

Angelina Jolie şi-a împachetat lucrurile și a părăsit căminul conjugal, după o ceartă cu Brad Pitt. Actriţa s-a dus în Combodgia, pentru a începe filmările la noul ei film „First They Killed My Father".

Angelina Jolie este una dintre cele mai sexy femei de pe planetă! Iată cum arata când avea 4 ani! Nu o să o recunoşti!

„Angelina a plecat atât de repede, încât Brad a fost cuprins de remușcări și vină, fapt pentru care, după doar câteva zile, a luat copiii și a plecat după ea în Cambodgia pentru a încerca să repare lucrurile între ei de dragul a tot ce a fost între ei", a declarat o sursă pentru revista „In Touch".

O viaţă sentimentală tumultoasă

Divorţată de actorii Jonny Lee Miller şi Billy Bob Thornton, acum este căsătorită cu actorul Brad Pitt, acest cuplu atrăgând atenţia întregii lumi. Jolie şi Pitt au împreună şase copii, dintre care trei copii biologici - Shiloh, Vivienne Marchelline şi Knox Leon, şi trei adoptaţi: Maddox, Pax, şi Zahara. Jolie susţine cauze umanitare în toată lumea şi în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei pentru Organizaţia UNHCR sprijină mult refugiaţii.

A.B.

Foto: hepta

Citeşte şi:

Brad Pitt a spus TOTUL! De ce a vrut să divorţeze de Angelina Jolie?

Sângele apă nu se face! Angelina Jolie şi tatăl ei au îngropat securea războiului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro