Celebrul actor Stanislav Ianevski, invitat special în România

Stanislav Ianevski  este cunoscut pentru interpretarea personajului Victor Krum din seria ”Harry Potter” și a fost invitat special în cadrul galei Celebrity Awards – Femei de succes, ce a avut loc la centrul de evenimente Ambasad’Or Events & Leisure.


Evenimentul a fost dedicat femeilor cu reușite notabile în domenii  precum televiziune, business, sport sau muzică. Printre numele sonore care au urcat pe scena pentru a fi premiate s-au numarat Simona Gherghe, Adelina Pestrițu, Alice Năstase, Diana Matei, Alina Eremia, Giulia Nahmani, Eugenia Șerban și nu numai.


Printre bărbații care au dorit să le celebreze pe doamnele de succes s-a numarat și Nicusor Stan, președintele locației Ambasad’Or Events, care a mărturisit că femeile sunt sursă de inspirație atunci când vine vorba de sexul masculin: ”Barbații au nevoie de femei care nu confundă independența cu egoismul. Este foarte important ca femeia de lângă tine să te înțeleagă, să te susținsă și să-ți ofere un tonus bun de fiecare dată. Femeile care au fost premiate în această seară merită din plin aplauzele noastre, pentru că ele și-au câștigat statutul prin valori precum perseverența, munca și profesionalismul”, a spus Nicușor Stan.

Citește și:

Unul dintre cei mai buni wedding planners din Europa e român! Nunta de vis e aici!

Relaxare de cinci stele pentru Nicușor Stan! Vezi cum a petrecut omul de afaceri alături de cele mai importante persoane din viaţa lui

Nyanda cucerită de un afacerist român? Vezi ce norocos i-a furat inima focoasei brunete


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro