Decizie de ultimă oră a trupei VUNK, după accidentul din „clubul groazei”. Ce au hotărât cei 4 membri!

Vunk foto: Facebook

La auzul evenimentelor de vineri seară, colegii de breaslă ai trupei Goodbye to Gravity au rămas înmărmuriți deoarece puteau fi în aceeași situație.

Foarte multe cluburi și-au suspendat activitatea pentru câteva zile, iar mai mulți artiști au anunțat că își amână concertele, din solidaritate cu cele 30 de persoane care au murit și cu cele peste 140 de persoane care se află în acest moment în stare foarte gravă sau critică.

Trupa Vunk avea programate două concerte pe 5 și 6 noiembrie în Craiova sau Piteșți, dar a anunțat pe pagina de socializare că amână evenimentele.

„Săptămâna viitoare urma să avem concerte în două cluburi din Craiova și Pitești. Suntem înmărmuriți și extrem de impresionați de tragedia din Colectiv. Cu atât mai mult cu cât totul s-a întâmplat în timpul unui concert al unor artiști, colegi de-ai noștri. Ne știam cu o bună parte dintre cei de-acolo, din publicul acelui club. Unii au scăpat, alții nu... Din respect și solidaritate față de cei care au trecut prin această tragedie, ne amânăm concertele din 5 noiembrie din Craiova și din 6 noiembrie din Pitești.

Muzica înseamnă, în primul rând, bucurie. Un concert înseamnă dăruire și din partea artistului de pe scenă, dar și a publicului. În aceste zile nu credem că putem simți această bucurie. Este nevoie de puțină liniște. Și pe scenă și în fața ei. O să anunțăm foarte curând datele în care reprogramăm aceste concerte. Cu prietenie și compasiune, VUNK"
, a scris Cornel Ilie, pe Facebook.

FOTO / Lista supravieţuitorilor INCENDIULUI din clubul din Capitală! Cine sunt cei care au ajuns la spitale cu bine?

IML a identificat toate cadavrele! Lista completă cu cei care şi-au pierdut viaţa după tragedia de la club Colectiv

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu

Nicoleta Baldovin, fata cu două facultăţi care a pierit în incendiul din clubul Colectiv: "Într-o secundă, viaţa se schimbă şi te trezeşti că planul e altul acum"

Poveştile din infern vor fi dezvăluite! În ediţia specială de "Acces Direct" oamenii vor afla adevărul

Ei sunt tinerii care şi-au pierdut viaţa în incendiul de noaptea trecută!

Biletul TERIFIANT care a fost găsit la Club Colectiv după incendiu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro