După ce a fost prinsă fumând în baia şcolii, BARBIE de România poate să aibă probleme mari! Ce pedeapsă riscă

În urmă cu câteva zile, pe adresa de pont a redacţiei am primit mai multe imagini cu Barbie, fosta concurentă de la "X Factor", fumând într-o baie a unei instituţii publice alături de alte colege.

Conform regulamentului de ordine interioară, fumatul este strict interzis în instituţiile publice, astfel că Sabrina Fabian riscă să se aleagă cu nota scăzută la purtare, ori dacă imaginile ajung şi pe masa directorului şcolii la care blonda este elevă, o pedeapsă mai mare: EXMATRICULAREA! IMAGINI EXCLUSIVE din baie cu Sabrina Fabian! În ce ipostaze a fost surprinsă fosta concurentă de la "X Factor"

Cine este Barbie de România?

Sabrina Fabian a povestit înainte să urce pe scena "X Factor" că a făcut patinaj de perfomanță, dar a renunțat pentru că în România nu mai există un patinoar potrivit pentru antrenamente: „După ce am terminat patinajul, am vrut o schimbare. Eram foarte tristă că nu mai puteam să continui”, a declarat ea, în cadrul emisiunii X Factor de la Antena 1. După ce s-a vopsit blondă a devenit Barbie de România. „Dar numele de scenă este Sabrina”, a adaugat ea.

Tânăra a lucrat ca model pentru o agenție americană, după cum scrie în contul ei personal de Facebook. Chiar dacă prestaţia de la X Factor nu a fost reuşită, blonda a decis că e timpul să-şi încerce norocul pe reţelele de socializare. „Barbie de România” a postat un videoclip în care încearcă să cânte melodia „Love the way you lie", dar prietenii ei virtuali au criticat-o dur prin comentarii precum: "N-ai treabă cu muzica”, „Caloriferul meu e mai bun” sau „Ești afonă”.

Sursă foto captură Antena 1

Citeşte şi

După ce s-a făcut de ruşine la X FACTOR, a gafat-o din nou la un eveniment monden! Ce ţinută a avut "Barbie de România"

"Barbie de România" a renunţat la haine! A încins internetul cu o şedinţă foto extrem de...fierbinte!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro