EXCLUSIV! Acestea sunt imaginile cu Alina Vidican care l-ar putea face pe Cristi Borcea să renunțe la divorț

La câteva zile de la declanșarea scandalului provocat de anunțul Valentinei Pelinel referitor la băiețelul pe car îl va avea și de la apariția speculațiilor cu privire la tatăl micuțului, principalul ”suspect” fiind Cristi Borcea,  Alina Vidican a decis că are nevoie de câteva zile de relaxare.

Așa că, alături de cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea, timișoreanca a plecat pentru câteva zile la Poiana Brașov să se bucure de iarnă și de zăpadă.
Iar acolo, chiar dacă este o mare pasionată a sporturilor de iarnă, Alina nu a avut parte de relaxarea pe car eși-o dorea. De altfel, așa cum se poate observa și din imaginile obținute de Spynews.ro, (încă) soția lui Cristi Borcea are o privire extrem de tristă în ciuda veseliei copiilor, aceștia încercând degeaba să o bine-dispună. Iar din fotografiile realizate, în camera de hotel și pe pârtie, se poate vedea cum Alina pare să fie decisă să se dedice în exclusivitate celor doi copii ai ei pe care să îi răsfețe, chiar dacă ea suferă cumplit.
De-a lungul ultimelor săptămâni s-a tot vorbit despre iminentul divorț dintre Alina Vidican și Cristi Borcea, între ei intervenind, pare-se, o ruptură greu de surmontat, motivul fiind anunțul făcut de Valentina Pelinel cu privire la faptul că va deveni mama unui băiețel, fără să numească însă explicit cine este tatăl viitorului ei bebeluș, chiar dacă toată lumea bănuiește că ar fi vorba de fostul acționar al echipei Dinamo București.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro