Gravida Anda Adam a apărut aşa la Gala Chapeau. Toată lumea a căutat-o cu privirea

E pe ultima sută de metri cu sarcina, dar nu s-a închis în casă. Anda Adam e ca argintul viu şi, joi seară, nu a putut lipsi de la Gala Chapeau, organizată în cinstea lui Gabriel Cotabiţă. Alături de soţul ei, Sorin Andrei, cântăreaţa s-a alăturat colegilor de breaslă care au semnat condica la Sala Palatului.

Machiată natural, cu părul prins în cos şi îmbrăcată în negru din cap până în picioare, Anda Adam nu a lăsat nicio clipă senzaţia că, în scurt timp, va deveni mamă. În timp ce multe gravide suferă de dureri de spate şi abia dacă mai au viaţă socială în ultimele săptămâni de sarcină, Anda e la fel de activă şi abia dacă i se observă burtica de gravidă.

Cântăreaţa a vrut să treacă neobservată şi a avut o prezenţă discretă, refuzând chiar să facă poze la panou, însă nu a scăpat de privirile curioşilor care s-au întrebat cum de artista arată aşa în ultima lună de sarcină. Şi pe bună dreptate! Burtica de graviduţă abia poate fi zărită!

Anda Adam (34 ani) şi Sorin Andrei (29 de ani) s-au căsătorit anul acesta pe 7 iunie la Snagov.

I-a arătat fără să-şi dea seama! Smiley, cu chiloţii la vedere la "Gala Chapeau"

Show la Gala Chapeau

"Gala Chapeau!” a fost un regal muzical complet, în aceeaşi măsură plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sala pentru a ascultă “Domnişoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”, “Convenţional”, “Când zâmbeşti” sau ”Noapte albastră”, precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scenă Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România:  Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band.

Citeşte şi:

VIDEO / Anda Adam dedică noua piesă unei persoane dragi care a murit: "Cel mai mult regret că... "

Anda Adam, videoclip cu R.A.C.L.A. după 16 ani! Cântăreaţa a făcut dezvăluiri incendiare despre această colaborare

Imaginea care a stârnit controverse pe Facebook! Ipostaza în care s-a fotografiat graviduţa Anda Adam: "Cum poţi să mai... "


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro