FOTO / I-a arătat fără să-şi dea seama! Smiley, cu chiloţii la vedere la "Gala Chapeau"

Smiley a fost prezent la "Gala Chapeau", dedicată în cinstea lui Gabriel Cotabiţă. Cântăreţul a avut o ţinută casual, iar la un moment dat i s-au văzut chiloţii.

Smiley a fost copleşit de emoţii la concertul lui Gabriel Cotabiţă şi a uitat versurile unei melodii. Artistul a optat pentru o ţinută casual, chiar dacă ceilalţi au avut ţinute de gală.


VIDEO / Aşa nu ai văzut-o niciodată pe Delia. A fost de nerecunoscut la Gala lui Gabriel Cotabiţă

La un moment dat, Smiley l-a îmbrăţişat pe Gabriel Cotabiţă, iar în acest timp, cămaşa i s-a ridicat şi i s-au văzut boxerii în carouri.

VIDEO EMOŢIONANT / E ditamai artistul, dar nu s-a putut abţine! A izbucnit în lacrimi, în culise: "Au băgat zâzanie între mine şi Gabriel Cotabiţă"

"Gala Chapeau!” a fost un regal muzical complet, în aceeaşi măsură plin de surprize şi încărcat de emoţie, Gabriel Cotabiţă fiind alături de prietenii săi din industrie şi de publicul din sala pentru a ascultă “Domnişoară, nu pleca”, “Raiul e pe pământ”, “Convenţional”, “Când zâmbeşti” sau ”Noapte albastră”, precum şi multe alte piese, reinterpretate şi susţinute pe scenă Sălii Palatului de către unele dintre cele mai îndrăgite voci din România:  Adrian Daminescu, Alex Velea, Antonia, Aurelian Temisan, Bodo, Connect-R, Cornel Ilie, Delia, Doru Todorut (Deep Central), Florin Ristei, Horia Moculescu, Jorge, Luminita Anghel, Loredana, Matteo, Marcel Pavel, Smiley, Mita (Bere Gratis), Monica Anghel, Nico, Nicoleta Nuca, Rashid, alaturi de Tudor Turcu, Grupul Acapella condus de George Miron, Cvartetul Passione, VH2, Pinky, Walter Dionisie şi Andrei Tudor Band.

A.B.

Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

VIDEO / Smiley, copleşit de emoţii! Artistul a uitat versurile melodiei lui Gabriel Cotabiţă. Cum a scăpat din situaţie

Gravida Anda Adam a apărut aşa la Gala Chapeau. Toată lumea a căutat-o cu privirea

VIDEO / Ce a făcut Gabriel Cotabiţă înainte să urce pe scenă! Imaginile din culise pe care numai noi le avem


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro