Adrian Titieni, dezamăgit de Papadopol, după ce i-a sărutat fosta nevastă. "Nu se aştepta să primească lovitura din partea lui"

Adrian Titieni, dezamăgit de Papadopol, după ce i-a sărutat fosta nevastă. "Nu se aştepta să primească lovitura din partea lui" © Foto: Spynews / Facebook

Spynews.ro a aruncat bomba, weekendul trecut, când a prezentat imagini, în exclusivitate, cu Alexandru Papadopol şi noua femeie din viaţa lui. Reacţiile nu au încetat să apară, iar după Ioana Ginghină, a venit şi rândul lui Adrian Titieni să aibă o părere cu privire la situaţia dată.

Adrian Titieni se gândeşte la copii

Chiar dacă Adriana şi Adrian Titieni au divorţat, anul trecut, în mare secret, vestea că fosta nevastă iubeşte din nou nu i-a picat deloc bine lui Adrian Titieni. Deşi, cândva, Adriana Titieni îi jura iubire veşnică bărbatului care i-a dăruit doi copii, spunând că doar moartea ar putea să-i despartă, ei bine, se pare că au fost doar vorbe în vânt. Adriana Titieni şi Alexandru Papadopol au fost surprinşi împreună şi se pare că formează cel mai nou cuplu din showbiz.

Aşa cum spuneam, deşi au divorţat, vestea nu i-a picat deloc bine lui Adrian Titieni care, spun apropiaţii, este dezamăgit, iar singurul lui gând este la copii, ca nu cumva aceştia să sufere.

”Adi este distrus. Nu se gândea nici o clipă că poate să primească această lovitură de la un coleg de scenă, de la omul cu care joacă în aceeaşi piesă de trei ani. Este foarte afectat şi se gândeşte la copii. El este un tip foarte discret, mereu şi-a văzut de ale lui, chiar dacă a avut probleme în căsnicie, avea un calm deosebit şi masca orice necaz. Fix aşa face şi acum, preferă să nu vorbească despre situaţia asta, însă este dărâmat”, au spus apropiaţii lui Adrian Titieni, potrivit Click.

Adrian Titieni nu ar mai vrea să joace pe aceeaşi scenă cu Alexandru Papadopol

Cei doi joacă într-o piesă de trei ani, iar următoarea reprezentaţie, cea din septembrie, ar putea să nu mai fie în aceeaşi componenţă pentru că, spun aceleaşi surse, Adrian Titieni nu ar vrea să mai joace alături de bărbatul care a pus ochii pe fosta lui nevastă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro