Ce bine se menţine Ştefan Bănică la 52 de ani! Care este secretul artistului. „Nu cred în regimuri drastice”

+3 click pentru
galerie

Ce bine se menţine Ştefan Bănică la 52 de ani! Care este secretul artistului. „Nu cred în regimuri drastice” © Instagram

Cu toate că are 52 de ani, Ştefan Bănică se menţine mai bine ca niciodată. Care este secretul artistului?

Ştefan Bănică Jr este una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară, având o carieră impresionantă în spate. Artistul are 52 de ani, însă vârsta reprezintă doar o cifră, fiind într-o formă de zile mari. Potrivit okmagazine.ro, Ştefan se simte mai bine decât oricând şi nu are de gând să o lase mai moale nici în viitorul apropiat. „Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut.”, a spus el.

Vârsta ca vârsta, dar aţi văzut cât de bine se menţine Ştefan Bănică? Artistul nu este adeptul regimului sau mai ales, al dietelor, cărora le spune „nu” din prima. Cântăreţul consideră că dacă ai un echilibru în viaţă, toate vor veni de la sine. „Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea.”, a continuat Ştefan Bănică.

Succesul din „Liceenii”

Ştefan Bănică avea 19 ani pe vremea când a dat viaţă personajului din „Liceenii”. Era cel mai în vogă film de la momentul respectiv, fetele fiind înnebunite după cunosctul actor. Sincer şi direct, aşa cum a fost dintotdeauna, Bănică a recunoscut că succesul i se urcase la cap în acele vremuri. Modelul pe care artistul l-a avut a fost tatăl lui, care l-a sprijinit în cariera de actor de fiecare dată. „Mi-a zis că meseria asta nu înseamnă un singur film şi că succesul poate fi uşor de obţinut, dar mai greu de menţinut”, a completat Ştefan Bănică.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro