Cine este Adriana Titieni, femeia surprinsă de Spynews.ro, în tandrețuri cu Alexandru Papadopol

+3 click pentru
galerie

Cine este Adriana Titieni, femeia surprinsă de Spynews.ro, în tandrețuri cu Alexandru Papadopol © spynews.ro

La scurt timp după ce a divorțat oficial de Ioana Ginghină, Alexandru Papadopol a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timpul unor tandrețuri destul de ușor de interpretat, alături de o altă femeie celebră. Dar chiar și așa, sunt unii care se întreabă în continuare: cine este aparenta nouă cucerire a actorului?

Numele ei este Adriana Titieni (43 de ani) și este fosta soție a lui Adrian Titieni, celebru actor și fost rector al UNATC. La rândul ei, Adriana este actriță, moderatoare și realizatore TV și radio.

Cine este Adriana Titieni

Deși, în mod oficial, Adriana și Adrian Titieni sunt încă uniți prin mariaj, există zvonuri că cei doi ar fi divorțat în secret. Cel mai mare indiciu: revenirea Adrianei la numele de fată, Irimescu, pe rețelele de socializare.

Pe Adriana Titieni poate o recunoașteți din diverse filme și seriale, precum „În familie”. Debutul l-a făcut, însă, la vârsta de 19 ani, la Teatrul Național din Craiova. Ulterior, a jucat în mai multe filme și piese, pe urmă a început o colaborare cu TVR, prezentând Jurnalul Cultural de pe TVR Cultural. A prezentat și mai multe emisiuni radio pentru copii.

Prima reacție a Ioanei Ginghină după ce Alexandru Papadopol s-a sărutat cu Adriana Titieni

După aproximativ o lună de când Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat la notar, paparazzii Spynews l-au surprins pe actor în brațele unei noi femei. Nimeni alta decât Adriana Titieni, soția marelui actor, Adrian Titieni.

Ioana Ginghină nu a rămas indiferentă în urma imaginilor apărute cu fostul ei soț, iar singura întrebare pe care a avut-o a fost: sunt cei doi cu adevărat împreună? Și dacă sunt, de când datează relația lor? „Zici tu că sunt de un an împreună? Chiar m-am gandit la asta 🤔”, a scris Ioana Ginghină pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro