Depresia nu a doborât-o! Andreea Raicu, mai puternică ca oricând. „Simţeam că nu mai am ce să pierd"

+3 click pentru
galerie

Depresia nu a doborât-o! Andreea Raicu, mai puternică ca oricând. „Simţeam că nu mai am ce să pierd" © Instagram

Andreea Raicu este o feministă convinsă şi vorbeşte deschis despre asta de fiecare dată! Fiind foarte sinceră de fel, fosta prezentatoare tv a povestit despre cum a reuşit să scape de depresie.

Andreea Raicu, zâmbetul care a făcut furori ani de zile pe coperţile tuturor revistelor de modă din România, ascunde o poveste tristă, ţinând totul ascuns. Cu toate că acum, bruneta este mai bine ca oricând, în trecut s-a confruntat cu mari probleme din cauza depresiei. Potrivit okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre cum a reuşit să treacă peste perioada critică din viaţa ei.

Fosta prezentatoare tv este deţinătoarea unui site pentru femei, oferind sfaturi despre problemele de cuplu sau probleme de sănătate. Multe poveşti de-ale Andreei pleacă de la traume personale, pe care vedeta a ales să le facă publice. „Greu nu mi-a fost când am păşit pe scenă şi am vorbit despre demonii mei, depresia mea, ci când le-am conştientizat şi admis, când mi le-am însuşit şi am decis să fac ceva în privinţa asta. Să vorbesc despre toate aceste lucruri nu mi-e greu, dimpotrivă.”, susţine Andreea.

Bruneta a vorbit despre motivul care i-a declanşat depresia şi despre cum a suferit fără să spună nimănui, ţinând totul pentru ea. „Obsesia mea pentru perfecţiune nu-mi permitea să arăt nimic în exterior nimic din ceea ce ştiam eu că „nu se cade să arăt“. Să sufăr în tăcere mi se părea cel mai normal lucru din lume”, a completat vedeta pentru sursa citată.

Unul din momentele care i-au marcat viaţa Andreei a fost cel în care tatăl ei a ales să părăsească familia, pe vremea când fosta prezentatoare tv avea 23 de ani. Cu toate acestea, vedeta a rămas lângă mama ei, care a susţinut-o întotdeauna, fiindu-i cea mai bună prietenă. „Mama este o persoană extrem de deschisă la minte şi la spirit şi am reuşit să comunic în mod constructiv cu ea pe tema asta. Cu tata nu le-am discutat niciodată, pentru că a plecat dintre noi când eu aveam doar 23 de ani.”, declară ea.

A apelat la specialişti

Din cauza faptului că nu făcea faţă de una singură situaţiei în care se afla, Andreea Raicu a apelat la specialişti, care au ajutat-o să treacă peste gândurile negative pe care le avea. „Am apelat la specialişti, am căutat workshop-uri care să mă ajute să înţeleg ce se întâmplă cu mine, am citit foarte mult, dar cel mai importat lucru a fost să realizez că sunt în stare să încerc orice pentru a câştiga lupta cu depresia. Mă aflam în acel moment în care simţeam că nu mai am ce să pierd”, a zis Andreea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro