Fiica lui Gigi Becali și soțul ei, vacanță exotică peste hotare! Cât au plătit pentru luna de miere 

+2 click pentru
galerie

iica lui Gigi Becali și soțul ei, vacanță exotică peste hotare! Cât au plătit pentru luna de miere © Spynews

Fiica lui Gigi Becali a avut parte de o nuntă de vis, pentru care latifundiarul din Pipera a scos din buzunar o sumă colosală. Totul pentru prințesa lui, care a mers la Altar alături de alesul inimii sale, iar acum se relaxează într-o bine-meritată lună de miere, la mii de kilometri distanță de România.

Teodora Becali și soțul ei, Mihai, au ales ca destinație pentru prima lor călătorie în calitate de soț și soție Bora Bora. Pentru un sejur au plătit nu mai puțin de 10.000 de euro de persoană, cadou de nuntă de la celebrul afacerist.

Cei doi au mai mers și în California, acolo unde s-au plimbat de zor și au ajuns chiar și la Hollywood, pentru o experiență de neuitat pe tărâm american.

Cât au strâns după nuntă

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-au cazat în cea mai exclusivistă vilă din zonă, acolo unde este destinația perfectă pentru doi tinere însurăței și au parte de cel mai luxuriant tratament, între care sesiuni la spa, sporturi nautice, dar și centre fitness, scrie click.ro.

La nunta anului a participat doar spuma vedetelor din România. Au strâns peste un milion de euro la nuntă, dintre care doar Anamaria Prodan a plătit 10.000 de euro drept cadou pentru tinereii îndrăgostiți.

Mihai, soțul Teodorei Becali provine dintr-o familie înstărită, nu de alta, dar Gigi Becali nu și-ar fi lăsat fiica pe mâinile oricui. El a debutat în lumea afacerilor în urmă cu doi ani, atunci când a înființat o firmă de haine și comerț de ceai. Totodată, a mai înființat o fimră care se ocupă cu fabricarea de parfurmuri și cosmetice. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest