VIDEO / Când a părăsit în realitate George Burcea locuinţa Andreei Bălan! Cristi Brancu face dezvăluirile momentului. "Nu este apăsat de faptul că nu mai locuiesc împreună"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Când a părăsit în realitate George Burcea locuinţa Andreei Bălan! Cristi Brancu face dezvăluirile momentului. "Nu este apăsat de faptul că nu mai locuiesc împreună" © Instagram

Dezvăluirile momentului continuă! Cristi Brancu face lumină în despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Când a părăsit în realitate actorul vila fostei soţii? 

Scandalul momentului ia amploare, iar oamenii îşi dau cu părerea tot mai mult despre despărţirea dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Ca să închidă gurile rele şi zvonurile, Cristi Brancu face lumină în cazul de faţă, făcând dezvăluiri la care nimeni nu se aştepta. 

Atunci când a fost invitat în platoul emisiunii "Agenţia VIP", George Burcea nu a putut să-şi declare dragostea pentru soţia lui, evitând subiectul. Totodată, Cristi Brancu susţine că actorul nu este deloc afectat de faptul că nu mai locuieşte cu Andreea Bălan. 

"George nu are niciun fel de problemă. Nu este apăsat de faptul că nu mai locuieşte cu Andreea Bălan în aceeşi casă. După acea emisiune în care a venit în studio şi am încercat să am un dialog cu el, pentru că nu-mi doream altceva, decât să spună un singur lucru "Te iubesc, Andreea!" şi gata, încheiam discuţiam pentru că era clar că exista o bază de la care se va porni totul mai departe.", a zis el. 

A părăsit locuinţa Andreei Bălan, imediat după ce a plecat din platou

Din cauza faptului că nu a vrut să spună cele două cuvinte în direct şi probabil enervat de întreaga situaţie, imediat după ce a părăsit platoul, George Burcea a plecat din vila în care locuia cu blondina. Şi-a vizitat fiicele din când în când, însă nu a mai fost preocupat de ideea de familie, axându-se pe viaţa profesională. 

"Nu a putut să spună chestia asta şi, în acea seară, a părăsit locuinţa conjugală, unde dacă aţi văzut o vizită pe internet, pentru că el a popularizat lucrul acesta, că a vizitat fetiţele.. George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui, pe ideea că el în acest moment trebuie să-şi construiască planurile profesionale, lăudabile într-adevăr, însă, despre familie nu mai zice nimic! Nu mai este interesat de ideea de familie!", a completat Cristi Brancu. 

De asemenea, răcirea dintre cei doi ar fi apărut după cea de-a doua sarcină a Andreei. Omul de teleziune este de părere că George ar trebui să se întoarcă în sânul familiei, unde toată lumea îl iubeşte, fiind principalul "tratament" care l-ar putea ajuta să scape de problemele cu care se confruntă acum. 

"Să se trezeacă, să se uite în jur şi să vadă cine îl apreciază şi cine îl iubeşte cu adevărat şi după ce descoperă acest lucru, îşi va da seama că singurele persoane salvatoare sunt cele cărora le dă acum cu piciorul. Prin urmare, eu pledez pentru ca Andreea şi George să se împace, dar el trebuie să-şi vindece dependenţele şi problemele pe care le are acum!", a încheiat prezentatorul tv. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro