VIDEO / Simona Traşcă, de partea Danielei Crudu în scandalul momentului! "Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu depui plângere"

VIDEO / Simona Traşcă, de partea Danielei Crudu în scandalul momentului! "Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu depui plângere" © captură video

Vâlvă mare în ceea ce priveşte scandalul în care este implicată frumoasa Daniela Crudu! Simona Traşcă şi Catinca Roman au dat cărţile pe faţă şi au vorbit în cadrul emisiunii "Răi da' buni" despre situaţia în care se află vedeta în momentul de faţă, dar şi despre cum ar trebui să procedeze în privinţa bărbatului care a bătut-o! 

Simona Traşcă şi Catinca Roman au fost invitate în platoul emisiunii "Răi da' buni", unde au vorbit despre problemele cu care se confruntă Daniela Crudu, dar şi despre modul în care ar proceda ele dacă ar fi în locul brunetei.

Simona o susţine pe vedetă în decizia de a nu depune plângere împotriva celui care a agresat-o, fiind de părere că iubirea este mai importantă decât câţiva pumni. Personal, blondina ar fi făcut acelaşi lucru dacă se afla în prezent în situaţia Danielei, iar după, l-ar fi părăsit pe bărbat.

"Când iubeşti un bărbat, chiar dacă te agresează, nu o să faci plângere împotriva lui. Eu una nu aş face plângere, dar l-aş părăsi. Asta aş face.", a declarat Simona Traşcă. 

În urma spuselor Simonei, Catinca Roman a fost vizibil afectată, contrazicând-o întru-totul pe blondină. Sora Oanei Roman este de părere că bărbaţii care fac asemenea gesturi nu-şi iubesc cu adevărat partenerele. 

"Nu este vorba despre iubire, Simona, sincer! Un bărbat care răneşte, jigneşte sau abuzează fizic o femeie, nu o iubeşte. Fetele asta nu înţeleg. Vorbesc din poziţia unei femei care a trecut prin multe la viaţa ei.", susţine Catinca, pentru emisiunea "Răi da' buni".

Catinca consideră că bruneta ar fi atras după ea această problemă, din cauza lucrurilor prin care a fost nevoită să treacă în trecut. De asemenea, a explicat din punct de vedere psihologic ce înseamnă un bărbat violent. 

"În general, persoanele care ajung în această situaţie, sunt deja într-un stres psihic, continuu, de vreme îndelungată. Nu mai judecă aşa cum ar trebui. Plus că este un cerc vicios. Bărbaţii abuzatori sunt extrem de manipulatori, dominatori, suferă de lipsa empitatiei. Ea fiind de la început o persoană cu anumite vulnerabilităţi, care a avut probabil o copilărie cu traume, specialiştii spun că în situaţii de genul ajung persoane care au avut o viaţă grea, cu probleme.", a povestit ea. 

"Femeile sunt proaste de gură uneori"

Totodată, în cadrul emisiunii, Simona Traşcă a recunoscut că a fost nevoită să treacă prin aceleaşi probleme în urmă cu ceva timp, cu fostul soţ. Cu toate că bărbatul a bătut-o în nenumărate rânduri, blondina nu a depus niciodată plângerea, iubirea fiind mai importantă decât abuzul prin care trecea. 

"În afară de tatăl meu, m-a bătut fostul soţ şi nu depuneam plângere, pentru că îl iubeam. M-a bătut de mai multe ori, dar este altă situaţie, eram mai mică. Femeile sunt proaste de gură uneori şi de acolo porneşte totul, însă nu, acum nu mai sunt de acord cu agresivitatea unui bărbat asupra unei femei. Nu este corect!", susţine ea. 

Consideră că atunci când un bărbat te loveşte o dată, o să facă asta la nesfârşit, deoarece oamenii nu se schimbă, iar dacă pornesc pe un drum greşit, există şanse slabe să-şi revină la forma iniţială. 

"Un bărbat care dă o dată o palmă, o să mai dea. Asta e părerea mea, din moment ce a dat prima dată, o să dea mereu. Dacă s-a ajuns la aşa ceva, trebuie să-l părăseşti. Nu mai există viitor cu el. Nu zic că e bine ce am făcut eu sau ce face ea, dar ştiu sentimentul! Nu poţi să îi faci plângere omului pe care îl iubeşti!", a completat Simona Traşcă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro