Are o avere impresionantă, însă îşi ţine bunica la azil! Cine e artista care a uitat de familie

+5 click pentru
galerie

Are o avere impresionantă, însă îşi ţine bunica la azil! Cine e artista care a uitat de familie © Instagram

Cu toate că are o avere impresionantă, Thalia îşi neglijează bunica în totalitate! Femeia în vârsta de 102 ani este nevoită să stea într-un azil!

Thalia este printre cele mai iubite şi apreciate artiste din lume, vocea şi talentul actoricesc fiind doar două dintre calităţile vedetei. Cu toate că este mămică şi îşi împarte timpul între familie şi filmări, Thalia uită de un lucru esenţial, bunica ei care este într-un azil!

Deşi merge să o viziteze din când în când şi i-a cumpărat un telefon de ziua ei, pentru a ţine legătura, gestul Thaliei de a-şi lăsa bunica de 102 ani singură într-un loc cu străini, este unul de-a dreptul dezamăgitor pentru faimoasa artistă, care încasează sume colosale din evenimentele şi concertele pe care le are.

Nu a vorbit cu sora ei timp de 6 ani din cauza banilor

Mange, pe numele ei, bunica Thaliei este foarte îngrijorată de relaţia pe care actriţa o are cu sora ei, cunoscută Laura Zapata. Cele două nu şi-au vorbit timp de 6 ani, însă, în anul 2018, atunci când bunica lor a făcut 100 de ani, s-au împăcat de dragul ei.

Motivul conflictului între cele două surori a pornit de la bani şi de la faptul că Thalia nu se ocupă deloc de bătrână, toate costurile fiind suportate de Laura. „Nu a putut să vină azi, poate data viitoare”, îi spune Zapata bunicăi, de fiecare dată când întreabă de nepoata ei.

Povestea a început, de fapt, în anul 2012, după ce mama a artistelor încetat din viaţă, Laura luând-o pe bunică sub aripa ei. A fost un adevărat scandal, mai ales când a venit vorba de moştenire şi bani, Thalia fiind dată în judecată de propria soră.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro