Care este motivul morţii rapper-ului Juice Wrld! Medicii au dezvăluit tot

+3 click pentru
galerie

Care este motivul morţii rapper-ului Juice Wrld! Medicii au dezvăluit tot © Instagram

Rapper-ul Juice Wrld a încetat din viaţa în luna decembrie a anului trecut, la doar 21 de ani! Medicii au oferit primele informaţii legate de motivul care a cauzat decesul tânărului.

Juice Wrld a fost unul dintre cei mai apreciaţi artişti de gen rap. Cântăreţul s-a stins din viaţă la 21 de ani, după ce a suferit o criză în aeroportul din Chicago, medicii nemaiputând face ceva pentru a-i salva viaţa artistului.

Convulsiile au început în momentul în care rapper-ul se afla în zona de control a bagajelor, administrându-i-se imediat un medicament care era folosit pentru supradoza de opiodie. Potrivit celor care se aflau acolo în momentul respectiv, Juice începuse să sângereze pe gură, în cele din urmă, căzând la pământ.

În urma decesului, medicii au oferit primele concluzii cu privire la rezultatele testelor toxicologice, relevând în cele din urmă cauza decesului: supradoză de oxccodonă şi codeină!

De-a lungul timpului, Juice a recunoscut că se lupta cu dependenţa substanţelor interzise. În vară, în urma unui anunţ făcut pe contul de Twitter, artistul îi promisese prietenei lui, Ally Lotti, că va renunţa la acest viciu de dragul ei. Internauţii sunt de părere că rapper-ul şi-a prezis moartea, dându-l de gol propriile versuri.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro