Ce job a primit Prinţul Harry, după ce a renunţat la titlul regal! Nimeni nu se aştepta la asta

+3 click pentru
galerie

Ce job a primit Prinţul Harry, după ce a renunţat la titlul regal! Nimeni nu se aştepta la asta © Instagram

Toată lumea a fost surprinsă de modul în care Prinţul Harry a renunţat la titlul regal! Acum că nu se mai ocupă cu nimic, a primit mai multe oferte de jobb-uri, din partea unor companii cunoscute!

Începutul anului 2020 a fost unul marcant pentru familia regală, după ce, Prinţul Harry şi ducesa Meghan au renunţat la titlurile regale! „Intenţionăm să renunţăm la statutul de membri seniori ai Familiei Regale şi să muncim pentru a deveni independenţi financiar, dar vom continua să o susţinem deplin pe Majestatea sa regina”, a fost mesajul transmis de cei doi.

Datorită faptului că nu se mai ocupă cu nimic, Prinţul Harry a primit o mulţime de oferte de jobb-uri de la mai multe companii. Printre ele, se numără şi un cunoscut restaurant, care a venit recent şi în ţara noastră.

Compania i-a oferit această ocazie Prinţului, după ce acesta a declarat în nenumărate rânduri că vrea să devină independent din punct de vedere financiar. „Am aflat că prinţul şi ducesa au decis să renunţe la rolurile lor dinfamilia regală şi să lucreze ca independenţi financiar.”, au transmis reprezentanţii celebrei companii.

Delegaţii restaurantului au încercat să-l convingă pe Prinţul Harry, scriindu-i un mesaj cu o mică tentă de amuzament. „Aşa că avem o propunere pentru tine: Fă ca mii de oameni şi fă primii paşi în lume cu noi. Ştii că ţi se potriveşte perfect coroana. De asemenea, după atât de mulţi ani de trăit ca duce e timpul să începi să mănânci ca regii”, a fost oferta venită din partea reprezentanţilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro