Un luptător celebru, campion mondial K1, va deveni tată! Dezvăluiri EXCLUSIVE

A devenit celebru în circuitele de K1 pentru abilitățile dovedite în ring și pentru faptul că a fost încoronat drept cel mai tânăr campion mondial din domeniu. Acum însă, celebrul luptător a primit o veste care l-a făcut să fie mai fericit decât în momentul în care a câștigat centura mondială.

Bogdan Stoica este îndrăgostit până peste cap de Gorgiana, o tânără brunetă extrem de atrăgătoare. Și, cum relația lor a devenit, de-a lungul timpului, din ce în ce mai serioasă, de curând, luptătorul a primit o veste din partea tinerei car el-a făcut să sară în sus de fericire.
Mai exact, ea l-a anunțat că este însărcinată în câteva săptămâni. ”Își doreau să facă un copil. Ea speră că va naște o fetiță, încă nu este cunoscut sexul copilului pe car eîl vor avea”, ne-a spus un apropiat de-al luptătorului. 
Mai mult decât atât, ne-au dezvăluit sursele noastre, fostul campion mondial din K1 este decis, cât de curând, să își ceară iubita în căsătorie, amândoi dorindu-și să formeze, și legal, o familie înainte de nașterea copilașului.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro