VIDEO / Ce diagnostic a primit Maria Constantin, după ce a mers la ginecolog: "Nu este o ruşine"

+3 click pentru
galerie

© Sursa foto: arhivă

După ce ieri, Marcel Toader a dezvăluit că Maria Constantin folosea multe medicamente pentru zona intimă, în această seară s-a aflat de ce boală s-a tratat artista de muzică populară. Diagnosticul a fost făcut public de o prietenă bună de-ale cântăreţei.

Anda Ghiţă a mărturisit că a însoţit-o anul trecut pe Maria Constantin la ginecolog, unde a aflat că suferă de anexită. Boala inflamatorie pelviană (BIP) este o infecţie a organelor de reproducere feminine localizate în pelvis, potrivit specialiştilor. Această maladie afectează de obicei femeile active din punct de vedere sexual.

"A fost cu mine anul trecut, are anexită. Are anexită, nu poţi să denigrezi fata! Nu este o boală venerică. Nu este o ruşine! (...). Pe lângă testul poligraf", a spus Anda Ghiţă la "XNS".

Conform surselor noastre, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, urmând ca în câteva săptămâni să fie amândoi doi oameni liber. Aceştia au 30 de zile la dispoziţie timp să se gândească dacă vor cu siguranţă să facă acest pas.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro