VIDEO / Imagini impresionante de la "Gala Chapeau" dedicată lui Gabriel Cotabiţă surprinse de fiica Andreei Berecleanu!

Andreea Berecleanu a fost şi ea prezentă în această seară, la prima apariţie pe scenă a lui Gabriel Cotabiţă după ce a suferit stopul cardio-respirator. Prezentatoarea a venit la Sala Palatului alături de copiii săi pentru a se bucura de acest spectacol superb.

Copiii Andreei au făcut multe poze şi au filmat câteva momente impresionante din timpul concertului.

Fiica sa a imortalizat duetele pe care le-a realizat Gabi Cotabiţă alături de artişti care au fost invitaţi la acest eveniment.

Printre ei s-au numărat Loredana, Connect - R, Smiley, Monica Anghel.

"Gala Chapeau! Gabriel Cotabiţă" a fost  un eveniment unic în România, care a reunit mari artişti din toate generaţiile pentru a omagia o voce care a făcut şi va face istorie.

Prezentatoarea a fost emoţionată de ce a văzut pe specă la "Gala Chapeau", şi aproape că i-au dat lacrimile la un moment dat.

Sala a fost plină, iar printre cei prezenţi sau numărat şi multe nume cunoscute din showbiz-ul românesc pentru a-l asculta pe Gabriel Cotabiţă.

Cotabiţă a primit numeroase premii de-a lungul carierei sale, la festivaluri precum Mamaia, şi a lansat numeroase piese care au atins inimile multor generaţii.

Melodii precum “Domnişoară, nu pleca”, “Noapte albastră”, “Ave Maria”, “Un simplu trecător”, “Prima iubire şi ultima” şi multe altele, îmbrăţişate de publicul larg şi redescoperite odată cu reorchestrarea şi relansarea lor în anul 2012 odată cu dublul CD şi concertul “25 de ani de nopţi albastre”.

Întregul concert de astăzi va fi difuzat, în curând, la Antena Stars.

Foto: arhivă

M.T.

Citeşte şi:

VIDEO / Momentul mult așteptat de milioane de români. Gabriel Cotabiţă a urcat din nou pe scenă

ADEVĂRUL despre FRUMUSEŢEA Andreei Berecleanu. Toată lumea se întreba, dar acum ieşea la iveală

Andreea Berecleanu vrea să-şi schimbe jobul! E incredibil ce profesie îşi doreşte să aibă

Andreea Berecleanu, emoţionată profund! "Gesturi tandre după 45 de ani"

Are un corp demn de invidiat, dar nu mănâncă întotdeauna sănătos! Ce găteşte Andreea Berecleanu atunci când pleacă din ţară


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro