Adio, Mihai Constantinescu! Regretatul artist a fost înmormântat / VIDEO

+2 click pentru
galerie

Adio, Mihai Constantinescu! Regretatul artist a fost înmormântat © spynews.ro

România şi-a luat adio astăzi de la Mihai Constantinescu! Regretatul artist a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni. Cu toţii s-au adunat pentru a participa la slujbă şi pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

Mihai Constantinescu a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar. Toţi cei care l-au iubit au fost prezenţi. Familia, prietenii, dar şi fanii l-au plâns pe artist. Fosta soţie, Mihaela, şi actuala, Simona, au fost devastate de durere. Au plâns încontinuu şi cu greu au reuşit să se ţină pe picioare. 

Cornelia Catanga îl plânge pe Mihai Constantinescu. Momente grele la înmormântarea artistului. "Un model pentru toate generaţiile"

La cimitir oamenii l-au apluatat pentru ultima dată. Apoi preoţii au încheiat slujba, iar sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost aşezat în groapă. A fost momentul în care oamenii au izbucnit din nou în lacrimi. 

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, alături de artist pe ultimul lui drum: „Ne așteptam la această nenorocire”. VIDEO

Mihaela Constantinescu, declaraţii dureroase

„A fost extrem de trist pentru că știam deja de aproape trei zile că starea lui s-a agravat mult. Se vedea foarte clar că respira foarte greu, extrem de greu. Ne așteptam în orice secundă să se întâmple această nenorocire. Îl mângâiam pe frunte și fiecare îl săruta pe frunte sau pe obraz. Simona a fost permanent acolo și asta a făcut tot timpul. Era singurul lucru pe care îl mai puteam face”, a declarat Mihaela Constantinescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro