Așa arată durerea! Fiul lui Andrei Gheorghe, surprins de paparazii Spynews.ro / Video

+4 click pentru
galerie

Durerea pe care o simte un copil, indiferent de vârsta lui, atunci când își pierde părintele este greu de descris în cuvinte. Și, probabil, la fel de greu este ca un tânăr să își descrie sentimentele, pe care în acel moment, le are.

O privire pierdută, o mimică care exprimă doar durerea. Așa a fost surprins, în urmă cu puțin timp, Maximilian, fiul lui Andrei Gheorghe. Fiul pe care l-a iubit la nebunie, chiar dacă nu era copilul său biologic. Iar acum, Maxi, așa cum îi spunea Andrei Gheorghe, a ajuns acasă. Acolo unde, probabil, trebuie să se uite la obiectele care i-au aparținut omului care a reinventat radioul. Și, probabil, să se gândească la ce nu i-a spus, la ce ar fi vrut să îi spună, la ce simte pentru bărbatul care, fără nicio îndoială, i-a fost, cu adevărat, tată.
Îmbrăcat într-un hanorac negru, Maxi, fiul lui Andrei Gheorghe, înfruntând vremea de afară, una câinoasă, așa cum este, parcă pentru a anunța drama petrecută în lumea radioului, a ajuns în locul în care s-a stins din viață omul devenit celebru pentru felul în care, fără ocolișuri, spunea adevărurile neplăcute. Iar acolo, încruntat, cu o privire pe care o poate înțelege doar cineva care și-a pierdut pe cineva drag, care și-a pierdut un model în viață, se uita în gol după ce a sunat la poartă, așteptând să fie primit înauntru....
Andrei Gheorghe a fost descoperit decedat, în propria locuință
Andrei Gheorghe s-a stins din viață la 56 de ani și a fost găsit fără suflare în propria locuință. Medicii legiști au stabilit la fața locului că Andrei Gheorghe murise cu aproximativ 12 ore înainte să fie găsit și au constatat imediat decesul. Mai mult decât atât, au fost probleme legate de o suferință mai veche, în cord au fost găsite mai multe urmel ale unor infarcte mai vechi. Totodată, potrivit unor surse, trupul lui Andrei Gheorghe ar putea fi incinerat. 
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro