Cel mai emoționant moment al serii! Sânziana a STRĂLUCIT! Uite-o cum plutește la brațul lui Zuluf

După ce, ani la rândul, au tot ”amenințat” în dreapta și în stânga că se căsătoresc, dar, de fiecare dată, au amânat momentul, iată că cei doi au ajuns, acum, să danseze, împreună, în cel mai așteptat moment al serii de duminică: valsul miresei.

Decizia pe care a luat-o Sânzi, alături de soțul ei, ca dansul miresei să fie în ritmurile melodiei ”Iubire” cântate de Adriana Antoni pare să fie foarte inspirată, iar cei doi au plutit în acordurile piesei cu influențe orientale reușind să îi emoționeze până la cer pe cei care le-au fost alături la cel mai important moment al vieții lor de până acum. Iar dacă în fața preoților, Sânzi și Zuluf, deveniți de acum un singur suflet, păreau mai mult decât emoționați, la petrecerea de nuntă, ei au dat tonul distracției. Astfel, sub ochii invitaților de la nunta lor, cei doi au avut o coregrafie de excepție, dovedind tuturor invitaţilor cât de mult de se iubesc. Şi, chiar dacă nu a putut să danseze cu vioiciunea care o caracterizează, Sânzi a plutit în braţele lui Zuluf, pasiunea şi dragostea lor fiind evidentă, strângându-se în braţe ca doi tineri îndrăgostiţi care pornesc la drum, împreună, spre o nouă viaţă.


Iar după dansul miresei, petrecerea a început, invitații bucurându-se din plin de muzică, meniul tradițional și băuturile fine pe care Sânzi și soțul ei, Nicolae Zuluf, le-au pus la dispoziția nuntașilor.
Sânziana Buruiană s-a căsătorit, duminică, în faţa Domnului, cu alesul inimii ei, Nicolae Zuluf. Rochia de mireasă a fost una spectaculoasă, căci a arătat ca o prinţesă, iar invitaţii au măsurat-o din cap până în picioare şi au felicitat-o pentru felul în care arată, cu atât mai mult cu cât Sânzi și-a expus cu generozitate bustul și și-a ascuns cu dibăcie rotunjimile de femeie însărcinată în șapte luni.


Citește și:
Rochia i-a jucat feste Sânzianei! Înainte de a intra în Biserică, blondina și-a arătat... sânii!

Primele imagini cu Sânziana Buruiană în rochie de mireasă! Vezi ce bine arată vedeta

EXCLUSIV! Fifty shades of Sânzi! Detalii picante din noaptea nunții blondinei cu Zuluf

Primele declarații ale Sânzianei Buruiană despre sarcină! Vedeta vorbește în exclusivitate despre copil!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro