Teodora Becali a întors toate privirile cu rochia purtată la cununia civilă. Nici Luminiţa Becali, mama ei, nu s-a lăsat mai prejos / VIDEO

+5 click pentru
galerie

Teodora Becali a întors toate privirile cu rochia purtată la cununia civilă. Nici Luminiţa Becali, mama ei, nu s-a lăsat mai prejos / VIDEO © Spynews.ro

A sosit, în sfârşit, ziua cea mare pentru Teodora Becali. Fiica lui Gigi Becali îşi pune pirostriile şi se aşează la casa ei. La fel de emoţionaţi sunt şi părinţii săi, care au sosit la hotelul exclusivist la care are loc cununia civilă pentru a le fi alături mirilor.

Teodora şi Luminiţa Becali, în centrul atenţiei

Teodora Becali şi-a dorit ca ziua cea mare să fie una de neuitat, iar acest lucru nu era posibil şi fără o ţinută de marcă. Teodora Becali a optat să poarte la cununia civilă o rochie albă, lungă, crăpată pe picior şi cu mâneci bufante, în timp ce părul l-a ţinut pe spate şi l-a ondulat. Teodora Becali a purtat o rochie simplă, dar de mare efect, fiind în centrul atenţiei.

La fel de frumoasă şi elegantă a fost şi mama sa. Luminiţa Becali, femeia care îi este alături lui Gigi Becali de ani buni, a sosit la eveniment însoţită de soţul său, de soacră şi de fiica cea mică. Luminiţa Becali a purtat o rochie lungă, în culori tomnatice, iar părul l-a ţinut buclat pe spate. Ţinuta aleasă i-a scos în evidenţă silueta acesteia, iar nuntaşii nu au putut să-şi îndrepte privirile de la ea.

Emoţii de nedescris pentru Gigi Becali

Gigi Becali a organizat cununia civilă a fiicei sale exact aşa cum aceasta şi-a dorit. Teodora este cea mai mare dintre fetele lui, iar latifundiarul din Pipera i-a respectat acesteia toate dorinţele. Gigi Becali are o relaţie superbă cu fetele sale, astfel că a ţinut ca această zi să fie una de neuitat pentru toată familia. Chiar dacă este extrem de fericit, Gigi Becali este şi foarte emoţionat pentru că de astăzi fiica sa nu îi va mai purta numele. Tedora se căsătoreşete cu alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, şi se pune la casa ei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro