VIDEO PAPARAZZI / Când Bianca Drăgușanu nu-i acasă, Alex Bodi își face de cap. Gestul discret al omului de afaceri

+3 click pentru
galerie

Alex Bodi are o viață destul de plină din toate punctele de vedere, însă atunci când vine vorba despre prieteni nu ratează absolut nimic. Îmbrăcat office, ca de fiecare dată ,soțul Biancăi Drăgușanu a fost surprins de paparazzi SpyNews.ro într-un restaurant de lux, dar destul de neliniștit. 

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. După o serie de despărțiri și împăcări, se pare că cei doi se iubesc din nou și se înteleg de minune, însă nu știm dacă Bianca Drăgușanu cunoaște chiar tot ce face soțul în lipsa ei. 

Paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe omul de afaceri într-un restaurant de lux, îmbrăcat office, ca de fiecare dată, într-o pereche de pantaloni și o camașă albă, dar care îi scoate în evidență trupul bine lucrat la sala de forță. 

Soțul Biancăi Drăgușanu nu este singur, ci alături de un bărbat, cel mai probabil unui dintre prietenii săi. Cei doi au stat mai multe minute în local, au vorbit, iar pe tot parcursul diaologului Alex Bodi s-a întors mereu cu capul spre fereastră, parcă încercând să se ascundă de ceva și să nu fie urmărit. Lângă el avea un pahar cu băutură din care a gustat de mai multe ori, însă la un moment dat a făcut un gest destul de neobișnuit.

Alex Bodi și-a lăsat prietenul deoparte, în schimb s-a ridicat, și-a luat și paharul cu el și s-a mutat la altă masă. Destul de îngândurat și abătut pentru câteva minute a rămas singur și s-a uitat pe telefon de mai multe ori, parcă scriind un mesaj. 

Ulterior, mutat la altă masă, paparazzi SpyNews.ro l-au surprins pe Alex Bodi în continuare destul de neliniștit. Deși aici vorbește cu cineva, se pare că este îngândurat, își mută privirea de mai multe ori, parcă neavând deloc pace în discuția pe care o poartă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro