VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, e femeia number one! Romaniţa Iovan a dat drumul fieţelor pe străzile Capitalei

+4 click pentru
galerie

Dacă mai există persoane care nu cred că Romaniţa este fiţa, a sosit momentul ca acestea să-şi schimbare părerea! Deşi are 53 de ani, celebra creatoare de modă se menţine la standarde ridicate! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Romaniţa Iovan a făcut senzaţie în Capitală. Într-o ţinută de puştoaică veritabilă – cu şapcă pe cap şi cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare – vedeta şi-a scos la joacă bolidul decapotabil. De acest lucru a profitat din plin Albert, fiul pe care creatoarea de modă îl are din mariajul cu regretatul Adrian Iovan.

Aflată într-o dispoziţie excelentă, Romaniţa Iovan a zâmbit în repetate rânduri şi chiar a condus cu o singură mână. Mamă dedicată, atunci când semaforul arăta culoarea roşie, vedeta a stat de vorbă cu fiul ei,. Puştiul a părut foarte încântat de faptul că fiinţa care i-a dat viaţă îi face fericit.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cât de tare suferă Raluca Podea după ce s-a despărţit de iubit? Imaginile care spun totul despre ce simte blondina pentru bărbatul infidel

Albert Iovan a venit pe lume la 3 octombrie 2006, în ziua în care mama sa a împlinit 42 de ani. Pe 20 ianuarie 2014, puştiul a rămas orfan de tată. Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic.

Cu toate acestea, micuţul a făcut faţă acestui eveniment tragic din viaţa lui şi a devenit un vlogger dedicat. Acum, puştiul poate îmbina utilul cu plăcută şi, cu siguranţă, poate câştiga bani. Conform specialiştilor, pentru a obţine echivalentul unui salariu minim pe economie, un creator de conţinut trebuie să genereze, lunar, peste 2,5 milioane de afişări.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro