VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, e femeia number one! Romaniţa Iovan a dat drumul fieţelor pe străzile Capitalei

+4 click pentru
galerie

Dacă mai există persoane care nu cred că Romaniţa este fiţa, a sosit momentul ca acestea să-şi schimbare părerea! Deşi are 53 de ani, celebra creatoare de modă se menţine la standarde ridicate! Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În urmă cu câteva zile, Romaniţa Iovan a făcut senzaţie în Capitală. Într-o ţinută de puştoaică veritabilă – cu şapcă pe cap şi cu ochii acoperiţi de o pereche de ochelari de soare – vedeta şi-a scos la joacă bolidul decapotabil. De acest lucru a profitat din plin Albert, fiul pe care creatoarea de modă îl are din mariajul cu regretatul Adrian Iovan.

Aflată într-o dispoziţie excelentă, Romaniţa Iovan a zâmbit în repetate rânduri şi chiar a condus cu o singură mână. Mamă dedicată, atunci când semaforul arăta culoarea roşie, vedeta a stat de vorbă cu fiul ei,. Puştiul a părut foarte încântat de faptul că fiinţa care i-a dat viaţă îi face fericit.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cât de tare suferă Raluca Podea după ce s-a despărţit de iubit? Imaginile care spun totul despre ce simte blondina pentru bărbatul infidel

Albert Iovan a venit pe lume la 3 octombrie 2006, în ziua în care mama sa a împlinit 42 de ani. Pe 20 ianuarie 2014, puştiul a rămas orfan de tată. Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic.

Cu toate acestea, micuţul a făcut faţă acestui eveniment tragic din viaţa lui şi a devenit un vlogger dedicat. Acum, puştiul poate îmbina utilul cu plăcută şi, cu siguranţă, poate câştiga bani. Conform specialiştilor, pentru a obţine echivalentul unui salariu minim pe economie, un creator de conţinut trebuie să genereze, lunar, peste 2,5 milioane de afişări.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro