VIDEO PAPARAZZI / Ce pun la cale Octavian Bellu şi Mariana Bitang? Cei doi au fost surprinşi în timpul unei întâlniri secrete cu un personaj influent

+4 click pentru
galerie

Retraşi din gimastică de câţiva ani, Octavian Bellu şi Mariana Bitang nu pot să stea departe de lumea sportului. Cei doi au fost surprinşi de paparazzii Spynews.ro în timpul unei întâlniri secrete cu un personaj influent.

În urmă cu câteva zile, celebrul cuplu şi-a făcut apariţia pe terasa unui restaurant de fiţe din Capitală. La masa lui Octavian Bellu şi a Marianei Bitang a luat loc un greu din sportul autohton. Mai exact, Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, le-a ţinut companie celor doi.

Ceea ce părea a fi o şuetă, ca între oameni care au scris istorie pentru sportul românesc, a fost, în realitate, o discuţie cât se poate de serioasă. La un moment dat, Mariana Bitang a scos la iveală o agendă şi un pix, dornică să noteze ceea ce spunea şeful COSR.

Să fie acesta un semn că Octavian Bellu şi Mariana Bitang se pregătesc să revină în sportul autohton? Nu ştim, însă este evident că oamenii care au făcut senzaţie în gimnastică au un cuvânt greu de spus în faţa lui Mihai Covaliu.

Întâlnirea dintre cei trei a durat mai bine de două ore. În acest timp, aceştia au părut extrem de serioşi de atenţi, semn că au discutat lucruri importante.

Au intrat în istoria gimnasticii

Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt, fără îndoială, două legende ale gimnasticii mondiale. Cei doi au un palmares de invidiat!

Octavian Bellu s-a născut la data de 17 februarie 1951, în Ploieşti. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport (IEFS), promoția 1974, specializarea gimnastică. El are palmares de 16 medalii olimpice de aur şi un total de 305 la Campionatele Mondiale, campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice. World Recors Academy l-a declarat „cel mai de succes antrenor din lume”. În perioada 2005-2006, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială. 

La rândul său, Mariana Bitang s-a născut la data de 3 august 1962, în oraşul Râmnicu Sărat. A studiat la Academia de Educație Fizică și Sport (1981-1985). După absolvirea facultății, a lucrat ca profesor-antrenor de gimnastică la Clubul Sportiv Deva (1985-1992). Între anii 1992-2005, a activat ca antrenoare federală al Lotului Olimpic feminin de gimnastică al României. În această calitate, a participat, împreună cu Octavian Bellu, la pregătirea tinerelor gimnaste olimpice ale României, cu care a participat la trei ediții ale Jocurilor Olimpice, zece ediții ale Campionatelor Mondiale şi la şapte ediții ale Campionatelor Europene. În palmaresul său se găsesc 19 medalii olimpice (7 de aur, 5 de argint, 7 de bronz), 44 de medalii mondiale (18 de aur, 15 de argint, 11 de bronz) şi 36 medalii europene (seniori) (16 de aur, 10 de argint, 10 de bronz). 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost petrecăreţ de top, dar s-a făcut băiat cuminte! Iată ce consumă, mai nou, Daniel Pancu

Citeşte şi: Imagini rare cu un fotbalist celebru! Nu scapă de „marcajul” iubitei nici măcar în timpul liber

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro