VIDEO PAPARAZZI / Fiul Irinei Loghin e pericol public! Ciprian nu are nicio treabă cu siguranţa circulaţiei

+4 click pentru
galerie

Viaţa de răsfăţ pe care o duce, presărată cu vacanţe în destinaţii de lux, se pare că i s-a urcat la cap fiului Irinei Loghin. Ciprian nu mai ţine cont de nimeni şi de nimic, mai ales atunci când se află în trafic.

Cu câteva zile în urmă, băiatul celebrei cântăreţe de muzică populară a fost protagonistul unor momente uluitoare. În faţa paparazzilor Spynews.ro, bărbatul a încalcat mai multe reguli de circulaţie.

Mai întâi, fiul Irinei Loghin şi-a lăsat bolidul de lux pe care îl conduce pe o trecere de pietoni, apoi a mers, liniştit, într-o cafenea de fiţe. Timp de câteva zeci de minute, maşina sa i-a incomodat atât pe şoferi, cât şi pe pietoni.

După ce a plecat din localul respectiv, Ciprian a mai comis-o o dată! Fiul Irinei Loghin şi-a parcat maşina pe carosabil, blocând astfel circulaţia în zona Dorobanţi. La fel de nepăsător ca atunci când şi-a lăsat bolidul pe trecerea de pietoni, bărbatul a mers în sediul unei bănci, pentru a vedea cum stă treaba cu finanţele sale.

E clar! În timp ce mama sa e supranumită „Regina muzicii populare”, fiului Irinei Loghin i se poate acorda lejer titulatura de „pericol public”.

Are succes în afaceri

Ciprian Loghin Cernea, fiul în varsta de 42 de ani al celebrei cântăreţe de muzică populară Irina Login, a făcut bani frumoşi din construcţia de vile, în special în nordul Capitalei.

“Eu am fost un pic mai ruşinos, nu prea mi-a plăcut să apar prin prisma mamei. Dacă fac ceva prin puterile mele, da, dar aşa, prin prisma numelui, nu”, declara, în urmă cu câţiva ani, Ciprian.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / El e şomerul de lux al fotbalului românesc! Dovada că Victor Piţurcă e unul dintre cei mai bogaţi antrenori

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini exclusive de la parastasul soacrei lui Cosmin Olăroiu! Cu teancul de bani la vedere, antrenorul a fost cuprins de durere

Ciprian a cheltuit o parte din bani pe vacanţe extravagante. Marbella, Cannes, St. Moritz, sunt doar câteva dintre locurile pe care acesta le-a vizitat.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro