VIDEO PAPARAZZI / Mersul la tribunal, un lucru banal! Cum a trăit Ilie Năstase orele de dinaintea divorţului de Brigitte Sfăt

+4 click pentru
galerie

Despărţirea de Brigitte Sfăt nu l-a afectat pe Ilie Năstase! Cu doar câteva zile înainte de a divorţa, fostul mare tenismen a fost protagonistul unor momente care demonstrează că, pentru el, doar viitorul contează.

În timp ce lumea mondenă aştepta cu încordarea ziua în care Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase îşi vor spune adio, fostul lider ATP a fost cât se poate de relaxat. Sub privirile paparazzilor Spynews.ro, acesta a scos-o pe Ioana Simion, actuala sa iubită, în oraş, pe terasa unei cafenele de fiţe din Capitală.

Înainte de a sta la poveşti cu partenera sa, „Nasty” a mers şi a scos bani de la un bancomat amplasat în zonă. Apoi, celebrul bărbat s-a dus şi a cumpărat câteva ziare, semn că dorea să ştie ce a mai scris presa despre el şi despre divorţul care bătea la uşă.

În tot acest timp, Ioana Simion s-a aşezat la o masă şi l-a aşteptat pe Ilie Năstase. Pentru că iubitul ei s-a lăsat aşteptat aproximativ zece minute, bruneta şi-a ocupat timpul cu telefonul mobil, care, la un moment dat, i-a servit pe post de oglindă.

Apoi, după ce Ilie Năstase şi-a făcut apariţia, aceasta şi-a comandat o cafea. Într-o formă excelentă, „Nasty” s-a pus pe vorbit cu iubita sa, care, evident, l-a ascultat pe celebrul ei partener.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / A fost Prima Doamnă a României, dar se comportă precum oamenii obişnuiţi! Ce a făcut Maria Băsescu de faţă cu nepoţii săi

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Clipe grele pentru fiica mijlocie a lui Gigi Becali! Cea mai dragă fiinţă din viaţa Alexandrei a ajuns pe mâinile medicilor

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase au divorţat în mai puţin de zece minute. Cei doi au semnat o convenție matrimonială prin care bruneta va rămâne după despărţire doar cu lucrurile cumpărate în timpul căsniciei, respectiv câteva apartamente, genți, pantofi și alte obiecte de valoare. „Nasty” a fost de acord ca fosta sa soţie să-i poarte numele în continuare.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro